PREPOZNAJTE SRODNU DUŠU: Ovih 13 znakova će vas neće prevariti
Foto: Profimedia

Saveti

PREPOZNAJTE SRODNU DUŠU: Ovih 13 znakova će vas neće prevariti

Žena -
Ljubav i zaljubljenost su dva odvojena pojma koja mogu, a ne moraju ići ruku pod ruku. Zaljubljenost je luda, strastvena opčinjenost drugom osobom, praćena leptirićima u stomaku i rušičastim pogledom na svet.

Ljubav je odluka, promišljena aktivnost, svakodnevni trud da drugu osobu učinimo boljom, snažnijom, uspešnijom. jubav se ne dokazuje u romantičnom restoranu – ljubav se pokazuje u kuhinji, u spavaćoj sobi, u bdenju i sanjarenju, u teškim trenucima i trenucima neobjašnjive radosti.Prava osoba prepozna vrlo brzo, a da je vreme to koje vezu čini jakom i stabilnom. Vreme ispunjeno naizgled malim stvarima, na koje često ne obraćamo pažnju, a koje su sigurni pokazatelji da smo pronašli svoju srodnu dušu…

Predstavljamo vam 13 činjenica koje vam mogu pomoći da prepoznate srodnu dušu.

1. Iako živimo na brdovitom Balkanu, patrijarhat polako ustupa mesto komunikaciji i fer raspodeli kućnih poslova. Ipak, uvek je lep osećaj kada nakon obroka, on raskloni sto i složi sudove u mašinu ili vas iznenadi večerom.

2. Čak i kada ste besni, povređeni, razočarani – još uvek ga volite. Zaboravljanje godišnjice ili ostavljanje dlaka na sapunu jesu prekršaji koji zaslužuju malo durenja, ali ni to ne traje danima…

3.Isto važi i za vaše svađe. Bez obzira na ljutnju, drzak ton, pa možda i dreku, vi nemate ni tračak sumnje da je osoba ispred vas koja vas trenutno izluđuje, ljubav vašeg života.

4.Kad god se nešto dogodi, dobro ili loše, on je prva osoba koju želite da nazovete.

5. On voli vašu porodicu – bez foliranja. Dok oni njega naprosto obožavaju!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

6. Vaši planovi i želje za budućnost zvuče neverovatno slično.

7. Suze, ljubomora, tuga, opsednutost, lenjost – sve su to emocije koje brižljivo čuvamo od drugih. Ipak, vas dvoje ste kroz sve to prošli. Zajedno i bez skrivanja.

8. On voli vaše čudne navike. Pevanje naglas dok kuvate i vaša kolekcija porcelanskih figurica mogu drugima delovati čudno, ali vaš dragi vas obožava, sa sve albumima prepunim novinskih isečaka o Džastinu Biberu (ne brinite, ni mi vas nećemo osuđivati!).

9. Sa šminkom ili bez, na visokim potpeticama ili u udobnoj pidžami – vi ste za njega fatalna zavodnica koja učini da mu noge klecnu kad god ga dodirne…

10. Prošli ste zajedno i sito i rešeto. Niko ne želi da doživi nemaštinu ili bolest, ali ako ste kroz životne izazove prošli ruku pod ruku, niko i ništa vam ne može stati na put.

11. Često uhvatite sebe da zvučite kao vaša mama: „Pošalji mi poruku kada stigneš kući“ i konačno razumete šta znači brinuti o drugoj osobi više nego što brinete o samoj sebi.

12. On je pre svega vaš najbolji prijatelj

13. .Uvek se ludo zabavljate, bez obzira šta radite. Krečenje kuće, košenje travnjaka, dosadna okukpljanja – vas dvoje ćete uvek naći način da situaciju posmatrate sa vedrije (i zabavnije) strane.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(multi-gyn.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track