PRIČA ZBOG KOJE ĆETE PLAKATI: Bolesna devojčica čekala je smrt sređena kao princeza
Foto: Printskrin/Insatgram

Emotivno

PRIČA ZBOG KOJE ĆETE PLAKATI: Bolesna devojčica čekala je smrt sređena kao princeza

Žena -

Teško bolesna devojčica smrt je čekala kod kuće, jer leka za njenu bolest nije bilo. Bolovala je od neizlečivog mišićnog poremećaja, a roditelji nisu želeli da zadnje dane provede u bolnici.

Iako pred kraj više nije mogla da pomera ruke i noge, 5-godišnja Juliana Juri Snov iz SAD-a nije gubila životnu energiju. Svaki dan je želela biti odevena kao princeza, šljokičasto nalakiranih noktiju, s tijarom na glavi i pretvarati se da organizuje čajanku za prijatelje. Sve oko nje moralo je biti šareno i svetlucavo.

A photo posted by Michelle Moon (@julianna.yuri) on Jun 13, 2016 at 1:14pm PDT

Pre nekoliko dana je umrla, a skrhkani roditelji odlučili su ispratiti je na poslednji počinak onako kako bi to njoj bilo najdraže - organizovali su čajanku u lokalnoj crkvi.

A photo posted by Michelle Moon (@julianna.yuri) on Jun 16, 2016 at 7:00am PDT

Nisu želeli mračan govor, već su crkvu ukrasili šarenim i svetlucavim detaljima s puno ružičaste boje i balona. Svi koji su došli bili su odeveni u šarenu odeću prepunu cvetića. Organzovali su i lakiranje noktiju i ukrašavanje kolačića koje su potom pojeli.

A photo posted by Michelle Moon (@julianna.yuri) on May 20, 2016 at 10:15pm PDT

Na jednom stolu bilo je mnoštvo njenih starih igračaka i najdražih lutkica koje su gosti mogli poneti kući za uspomenu na devojčicu. Fotografije s njene posljednje čajanke nisu objavili.

A photo posted by Michelle Moon (@julianna.yuri) on Jun 22, 2016 at 5:28am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track