Proverite još jednom šta ste u horoskopu: Trinaestom znaku mnogi zavide, evo zašto!
Foto: Shutterstock

IZ ASTRO UGLA

Proverite još jednom šta ste u horoskopu: Trinaestom znaku mnogi zavide, evo zašto!

Žena -
Neka otkrića pokazuju da horoskop ima 13, a ne 12 znakova. Zapravo, trinaesti se zove Zmijonosac na latinskom Ophiuchus, ili "onaj koji vlada zmijom"

Ovih dana na Tviteru, praćeno sa haštagom #NASA, vraćamo se na priču o Zmijonoscu, piše Stil. Reč je trinaestom znaku Zodijaka, prenosi deejay.it.Neka otkrića pokazuju da horoskop ima 13, a ne 12 znakova. Zapravo, trinaesti se zove Zmijonosac na latinskom Ophiuchus, ili "onaj koji vlada zmijom". Datumi znakova su drugačiji od onih koji su nastali pre tri hiljade godina. Drugim rečima, datumi mnogih znakova su sada pogrešni.Zavirite u novu podelu, i proverite da niste možda sve do sad čitali tuđu sreću u horoskopu!Jarac: od 20. januara do 16. februaraVodolija: od 16. februara do 11. martaRibe: od 11. marta do 18. aprilaOvan: od 18. aprila do 13. majaBik: od 13. maja do 21. junaBlizanci: od 21. juna do 20. julaRak: od 20. jula do 10. avgustaLav: od 10. avgusta do 16. septembraDevica: od 16. septembra do 30. oktobraVaga: od 30. oktobra do 23. novembraŠkorpija: od 23. novembra do 29. novembraZmijonosac: od 29. novembra do 17. decembraStrelac: od 17. decembra do 20. januaraGlavne osobine Zmijonosca:Mnogi ljudi, iako toga nisu ni svesni, zapravo zavide osobama rođenim u znaku Zmijonosca zbog njihovog dobrog snalaženja u životu. Zmijonosci su u stalnoj potrazi za mudrošću i slobodom. Imaju karakteristike i Škorpije, i Strelca. Izrazito su radoznali, ljubomorni i otvoreni za promene. Imaju ogromnu seksualnu energiju, pravi su magnet za suprotan pol.

Imaju izražen osećaj za pravdu, vole mir i harmoniju. Ne prija im monotonija, ne vole kada im se život svede na svakodnevnu rutinu. Znaju da i te kako budu sarkastični, ponekad koristoljubivi, i neverni partneru jer im monogamne veze mogu predstavljati problem.Dobro se slažu sa: Ovnom, Rakom, Vagom i Škorpijom. Treba da izbegavaju: Vodoliju, Ribe, Bika, Lava i Devicu, prenosi findyourfate.com.Pročitajte još na portalu Stil:

Veliki godišnji horoskop za 2016: Stižu promene, nasledstva i nove avanture!Briljantni umovi, niko ne može da ih prevari: Blago vama ako ste među ova tri znaka!Precizan jevrejski horoskop: Koliko godina ćete živeti!Da li će 2016. biti vaša godina: Numerologija otkriva!Kad zasvrbi koleno, očekujte bogatstvo: Verovanja kako vam telo proriče budućnost!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track