Prikaži najnovije vesti
Pržena pica foto Profimedia

PRŽENA PICA NA TIGANJU: Recept koji i Italijani kriju od celog sveta!

Žena 7

Kako da napravite picu ako nemate rernu? Evo odgovora!

Prilagodite količinu sastojaka broju gostiju, a ovaj recept ni vi nećete rado deliti s drugima, piše Lepa & Srećna.

Napravite osnovno testo za picu od 800 gr brašna, pa podelite u deset loptica. Rastanjite i neka stoje desetak minuta, pa pržite na podmazanom tiganju sa svake strane dok ne porumeni. Kad sve ispržite, mažite jednu po jednu kečapom (treba vam oko 300 gr) i pospite kačkavaljem (300 gr), pospite origanom, biberom i sušenim bosiljkom, pa tako namazane spustite svaku na tiganj na kratko, dok se kačkavalj ne otopi.

PROČITAJTE JOŠ:

MINI PICA ČAŠICA: Italijanski slani specijalitet na 2 načina (RECEPT)

Recept za prženice kakve do sada niste pravili: PRŽENICE U RERNI, SA SIROM I KAJMAKOM (RECEPT)

BRUSKETI NA MEDITERANSKI NAČIN

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ČOKOLADNI KOLAČ KOJI JEDETE BEZ GRIŽE SAVESTI: Sprema se brzo a ima samo 200 kalorija

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir