RADI U JAVNOJ KUĆI A DEVICA JE: Odlučila je da PRODA svoju nevinost, a evo koliko joj para nude!
Foto: Profimedia

smatra da je to ok

RADI U JAVNOJ KUĆI A DEVICA JE: Odlučila je da PRODA svoju nevinost, a evo koliko joj para nude!

Žena -

Dvadesetogodišnja Ketrin Stoun je odlučila da svoju nevinost proda u bordelu u Nevadi, nakon što je njena porodica izgubila porodični dom u Sijetlu, kada je njihovu kuću uništio strašan požar.

Kako nisu imali osiguranje, Ketrin i njena porodica su bili prinuđeni da ostanu na spaljenoj imovini. Onda je jednog dana na Fejsbuku primetila oglas i saznala sve o bordelima i novcu.

"To me je nateralo na razmišljanje, bila je to prilika da popravim sve što se mora popraviti", izjavila je Stounova.

U nastojanju da spasi uništenu porodičnu kuću, nesrećna devojka je spakovala kofere i prvi put napustila dom, kako bi živela u jednom od bordela poznatog tajkuna Denisa Hofa, kome se Ketrin i obratila za pomoć.

"Ljudi kažu da nevinost treba izgubiti zbog lj ubavi. Ali ako tako razmišljate, ja to upravo i radim zbog ljubavi prema svojoj porodici", kaže Ketrin.

Trenutno, kako ističe, najviša ponuda za njenu nevinost je nešto iznad 400.000 dolara i ona još čeka kako bi prihvatila ponudu.

"Čekam muškarca s kojim se osećam povezano, tako da to iskustvo bude posebno za oboje. Stvarno se ne radi samo o novcu", kaže ona.

Dok čeka, Ketrin i dalje ima ugovor s Denisom, a određenim mušterijama pruža masaže. Ističe da, čak i kada proda svoju nevinosti, neće napustiti ranč.

"Planiram da nastavim da radim na ranču narednih pet godina i da posle toga idem na pravni fakultet", objašnjava ona.

I sam Hof tvrdi da nema sumnje da je ugovor sa Stounovom kontroverzan. Ali, tvrdi da je to njen izbor.

"Ne mislim da je za devojku dobra ideja da drmne šest tekila i izgubi nevinost na podu u kupatilu u studentskoj kući. Ako želi da proda, mislim da je to sjajno", završava on.

foto Profimedia
foto Profimedia

(cnn)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track