Priprema:
Oko 1 kg teletine iseći na kockice i bariti desetak minuta. Pet patlidžana oljuštiti, iseći na kocice i držati 20 minuta u slanoj vodi. Osušite ga na papirnom ubrusu i ispržite na dosta ulja. U drugoj šerpi na 3 kašike ulja propržiti 2 glavice luka, u njega dodati iseckanih 4-5 zelenih papričica, biber i tucanu papriku, a pred sam kraj i kuvano meso. U zemljanu činiji ređati patlidžan i mešavinu s mesom, izmešati pažljivo, odozgo poređati zelene papričice i kriške 2 paradajza. Kašiku paradajz pirea razmutite čašom vode i time prelite jelo. Peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok paradajz ne bude pečen. PROČITAJTE JOŠ:DA LI PUDER ZA BEBE IZAZIVA RAKKAKO SE PRAVI FETA SIR (RECEPT)OVAJ SOK ŽELI DA PIJE CEO SVET, A POGLEDAJTE ZAŠTO