RODILA JE 8 DECE I ŽIVI OD SOCIJALNE POMOĆI Za auto dala 80.000 € a razlog što ne radi je URNEBESAN
Foto: Printscreen/Facebook

Suviše lepa

RODILA JE 8 DECE I ŽIVI OD SOCIJALNE POMOĆI Za auto dala 80.000 € a razlog što ne radi je URNEBESAN

Žena -

Mari Bučan (37) iz Birmingena je majka osmoro dece i država Velika Britanija ne može nikako da utiče na nju kako bi počela da radi i prestala da bude korisnik socijalne pomoći.

Naime, ona je davala izjave za medije i prošle godine je izjavila da nema vremena za porodicu odlazeći na kurseve, a i previše je lepa da bi radila.

Mari ima osmoro dece uzrasta od tri do 15 godina i svi i dalje žive od socijalne pomoći.

"Nemam kvalitetnog vremena sa decom. Svake nedelje 16 sati provedem na kursu za automehaničara, a uporedo i radim", rekla je prošle godine ova majka.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Sada je ponovo na naslovnim stranama, ali njen izgovor zašto ne radi je potpuno drugačiji.

"Nakon što sam se prvi put pojavila u medijima, više vlasnika automehaničarskih radionica me je tražilo i nudilo posao. Ali njihovi uslovi su bili ponižavajući. Nisu hteli radnicu, hteli su nešto drugo od mene. Perverznjaci!", rekla je Mari.

"Želela sam da steknem radno iskustvo i javljala se automehaničarskim radionicama, ali svi su me samo zvali na piće i pokušavali da me iskoriste", rekla je Mari.

Kako prenose britanski mediji, ona je pre izvesnog vremena kupila luksuzan automobil vredan 82.000 evra, a htela je da ugradi silikone i potroši na njih 5.200 evra.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

sun.co.uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track