SNAŽNA PORUKA RODITELJIMA: Nemojte zaboraviti da se fotografišete sa decom!
Foto: Profimedia

Apel

SNAŽNA PORUKA RODITELJIMA: Nemojte zaboraviti da se fotografišete sa decom!

Žena -

Kejlin Mari Šrimf objavila je dirljivu poruku kako bi sve roditelje upozorila na važnost porodičnih fotografija i ono što se nekad zaboravlja.

Motivaciona govornica Kejlin Mari Šrimf objavila je otvoreno pismo svim očevima. Ovom porukom želi da podstakne muškarce da fotografišu svoje partnerke "pre i nakon što dobiju decu".

"Fotografišite. Bez frizure, bez šminke, u staroj majici, to vašoj deci neće biti važno jednog dana kada je ne bude. Ono što će biti važno je da ste je dovoljno voleli da je takvu fotografišete. Dokumenujte, sačuvajte taj trenutak u životu voljene žene", napisala je Šrimf.

Iako Šrimf i njen partner još uvek nemaju decu, svesni su važnosti porodičnih fotografija na kojima su oboje kako bi ih jednog dana njihova deca mogla videti. Tek nakon smrti oca pre nekoliko godina postala je toga svesna, shvatila je da je otac uvek bio iza kamere i da ima samo nekoliko njegovih fotografija.

"Fotografije su na kraju jedino što imamo. Sećanja su predivna, ali pogledam unazad i nemam fotografije od svog tate", izjavila je.

Na kraju dirljivog pisma Šrimf je jednostavno napisala: "Samo fotografišite..". Pismo je podeljeno više od 33 hiljada puta, lajkovalo ga je 64 hiljade pratitelja, a ima više od 20 hiljada komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja