SRUŠITE PREDRASUDE: Majke su i dalje SEKSI žene, nemojte to da zaboravite!
Foto: Profimedia

Dobro slušajte

SRUŠITE PREDRASUDE: Majke su i dalje SEKSI žene, nemojte to da zaboravite!

Žena -

Nekako smo stigli do bolne slike stereotipa o majkama. Možda zbog onih farmerki visokog struka kako bi sakrivale stomak nakon poroda, pa su nazvane "pantalone za mame".

Možda je ideja da se žensko telo ne koristi ni za šta drugo osim reklama i muzičkih spotova i plakata. Možda je činjenica da svi imamo majke, pa sama pomisao na mamu nije baš seksi slika u glavama.

Moždapostoji uverenje da je žena seksi sve dok svoju vaginu ne raširi da bi donela na svet svoje potomke. I ja sam jedna od njih i moje se vaginalno područje raširilo da bih mogla da rodim svoje sunašce. Ili su stereotip stvorile majke same, jer su brzo zaboravile koliko su lepe i seksi zahvaljujući neprospavanim noćima i neizbežnim odgovornostima prema detetu koje joj isisa dojke do visećeg stanja za održivost na životu, pa su zaboravile koliko su zbog toga blagoslovljene.

Mame su žene koje su dopustile da neko drugi upravlja njihovim telima uz dodatak jutarnje mučnine i nekontrolisanom nadutošću. To su mame koje su imale raširene noge ispred stranaca sa stetoskopima umesto kamere, zabrinute za disanje umesto nameštanja za slikanje.Bez obzira na razloge: majke su seksi, opako seksi. Ne, ne samo slavne mame koji su beskrajno sređene uređene do te tačke da ih ne vidimo kao majke, već kao seksualni simboli s dečjim priborom. Govorim o svakodnevnoj majci. Majka koja veže cipele, priprema ručak, menja pelene, one koje vidimo u prodavnici.Ta majka. Da. Ona je zgodna.

Zaboravite pojam da je žensko telo na neki način “uništeno” porođajem, jer je to telo snažno, to telo je moć. Majka ima obline na svim pravim mestima. Njeni širi bokovi, sada izgledaju drugačije nakon rođenja deteta. Majka je svesna njene snage. Ona zna dubine boli i žrtve, jer je to iskusila samovoljno. Ona zna da, iako želi muškarca, njoj on ne treba, jer je pronašla nezamislivu količinu hrabrosti u sebi. Njoj muškarac ne treba, ali ako je s tobom, to je zato što te ona želi.

Majka zna kako se radi beba, ali to ne znači da njen afinitet za seks završava reprodukcijom. Neke žene nakon porođaja imaju snažniju želju za seksom, nego pre. Njene želje su i dalje jake kao i dani u kojima je živela bez potomstva. Majka može dati koliko god može. Njene žrtve ne završavaju u spavaćoj sobi, niti njeni zahtevi. Ona zna šta želi, kako to želi, i nema nikakve probleme kako bi muškarcu pokazala svoje jasne želje. Razgovori o seksu nije tabu i pričanje tokom seksa, njoj nisu neugodni. Pobrinuće se da oboje uživaju, jer, iskreno, ona više nema vremena za gubljenje.

Dakle, kad razmišljate o majci, odmaknite se od slike pantalona visokog struka, širokih uprljanih majica od mleka. To je žena koja je seksi. O da, tako opako seksi.

zdravaisretna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track