SUVIŠE DOBRO DA BI BILO ISTINITO? Dijetu držite samo POLA dana! Do spavanja jedete ŠTA GOD ŽELITE!
Foto: Shutterstock

Neverovatno

SUVIŠE DOBRO DA BI BILO ISTINITO? Dijetu držite samo POLA dana! Do spavanja jedete ŠTA GOD ŽELITE!

Žena -

"Dijeta od pola dana" smišljena je od strane bodibildera Nejta Mijakija iz san Franciska.

Mnoge dijete koje su se javile u poslednje vreme se baziraju na potpunom izbacivanju ugljenih hidrata. Zabranjena je pasta i sve što sadrži hleb u bilo kom obliku.

Počevši sa Atkinsonovom i dijetom Saut bič, poslednjih godina je paleo dijeta postala veoma popularna. Umesto dosadašnjih uverenja da je ugljene hidrate najbolje jesti ujutru, Nejt smatra da bi sve to trebalo obrnuti i pastu jesti uveče.

Nutricionistički plan zahteva od vas da na dijeti budete samo polovinu dana, da jedete proteine i zeleniš, a kada dođe veče, vi se bacite na pastu i pirinač.

Gospodin Mijaki tvrdi da je njegov plan baziran na istraživanju iz 2011. godine, kada je Obisiti žurnal pokazao da ljudi koji ugljene hidrate jedu uveče, gube više kilaže.

"Zamislite kako bi bilo jednostavno i lako da budete na dijeti samo polovinu dana?! Zar ne mislite da to ima smisla", zapitao je bodibilder na svom sajtu.

"Naši preci su preko dana trgali za hranom, a ono što su našli, ili ulovili su jedli uveče", smatra Nejt.

I sam bodibilder se pridržava ovog plana ishrane, pa na svoj profil na Instagramu često postavlja kako jede pirinač ili suši.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track