SVAKE NOĆI VEČERALA JE SAMA: Kada je njen muž shvatio zašto...Suze!
Foto: Lifebuzz

Dirljivo

SVAKE NOĆI VEČERALA JE SAMA: Kada je njen muž shvatio zašto...Suze!

Žena -

Ovo je uobičajena scena u mnogim brakovima. Jedan supružnik dolazi kući i zatiče partnera kako odmara posle večere.

Oni ne govore mnogo, ali njihovi partneri mogu da osete da im je svašta na umu. Ponekada, to znači da im spremite večeru i pitate ih kakav im je dan bio - ponekada, najbolje je da ih ostavite same sa njihovim mislima.Jedan suprug primetio je da se nešto dešava sa njegovom ženom, i počeo je da razmišlja koliko ona radi i koliko je stresan njen posao. Pročitajte njihovu neverovatnu priču - posveta muža supruzi...Ovo su Filip i njegova žena Džesika.Oni žive u Rimu, Njujork.

Par se venčao i neverovatno su srećni zajedno.

Njihova veza je izgledala savršeno.

Putovali su i uživali u životu jedno pored drugog.Ipak, Filip je primetio nešto kod svoje žene i to je želeo da podeli.

Filip je gledao svakim danom koliko puno njegova žena radi.Džesika je medicinska sestra i njen posao je izuzetno stresan.

Uprkos tome, ona se nikada nije žalila.Filip se divi činjenici da nebitno koliko joj je teško ona uvek ima pozitivan stav.

Nažalost, ona je toliko zauzeta da jedva nalazi vremena da bude sa svojim mužem.Ona brzo odlazi ujutru, a preumorna je uveče, ali Filip razume odakle ona dolazi.

Najbitnije je da je on podržava.Džesika mora da pomaže ljudima po ceo dan, bez obzira da li su u pitanju žrtve šloga, ljudi koji su imali saobraćajne nesreće, povrede mozga i mnogo toga još - kada ona dođe kući, potrebna joj je podrška.

Filip kaže da je ponekada ona jako tužna zbog svog posla.On će uvek biti njeno rame za plakanje, bez obzira na sve!

Kaže i da je njegova žena heroj.Nedavno, napisao je dirljiv status o njoj na Fejsbuku.

Njegov tekst inspirisao je mnoge parove koji su se javili, a većima supruga počelo je da hvali svoje žene i da stoji iza njih. U dobru i u zlu!Svaka čast zbog ovakve revolucije koja se desila na društvenim mrežama.

(LifeBuzz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track