SVI SE DIVE GVINET PALTROU (43): Nećete verovati šta sve radi za lepotu
Foto: Stori Profimedia

I ona ide na orošavanje

SVI SE DIVE GVINET PALTROU (43): Nećete verovati šta sve radi za lepotu

Žena -
Ona ima 43 godine i svi se dive njenom izgledu, za koji misle da je prirodan. Ipak, istina je nešto drugačija.

Gvinet Paltrou ima 43 godine i izgleda nikad bolje. Na tome može da se zahvali bizarnim tretmanima. Jedan od njih je i tretman sa ubodima pčela.

"Kao eksperimentalni miš sam, stalno isprobavam nove stvari i otvorena sam za sve. Podvrgla sam se tretmanu ubodima pčela. To je hiljadama godina stara tehnika koja se zapravo zove apiterapija, a ljudi je koriste kako bi izlečili ožiljke i upale. Ceo tretman je bio i više nego fascinantan, ali užasno boli", rekla je Gvinet.

Otkrila je šta je još radila zbog lepote. 2Istezali su mi kožu štipkanjem, odstranjivali su mi mrtve ćelije ekstremnim pilinzima i mikrodermoabrazijom, a redovno idem na laserske tretmane. Probala sam i tretman zmijskim otrovom koji briše bore", kaže ona.

Tvrdi da još uvek nije išla pod nož, ali da ne garantuje da neće kada bude napunila 50 godina. "Redovno idem na detoks sa teglama, a išla sam i na "orošavanje" vagine. To morate da probate! Sednete na nešto što izgleda kao mini presto, a para i infra crvena svetlost pročiščavaju vašu vaginu”, kaže ona.

Foto Fonet
Foto Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track