SVI SMO TO BAR JEDNOM OBUKLI: Kombinacija koju najuticajnija žena mode Ana Vintur nikom NE oprašta!
Foto: Profimedia

da li je moguće

SVI SMO TO BAR JEDNOM OBUKLI: Kombinacija koju najuticajnija žena mode Ana Vintur nikom NE oprašta!

Žena -

Anu Vintur, urednicu američkog izdanja cenjenog magazina "Vogue", mnogi s pravom nazivaju najmoćnijom ženom sveta mode.

Ani se pripisuju zasluge za popularizaciju visoke mode među generacijama žena, a američko izdanje magazina "Vogue" transformisala je u pravi kulturni fenomen. Te nije čudno da se njeno mišljenje kada su u pitanju moda i stil uvek ceni i poštuje.

Stvorite sopstveni stil
Neka bude unikatan, ali neka se drugi mogu identifikovati s njim. Trebalo bi imati sopstvena modna pravila, biti uzor i inspiracija, ali morate imati svoj sopstveni stil. Nemojte slepo pratiti trendove. Ne treba zaboraviti svoju ličnost i telo. Najgore što možete napraviti je da se osećate neudobno u nečemu što nosite, rekla je Ana jednom prilikom.
Njen orman prepun je elegantnih odevnih komada s raskošnim cvetnim uzorcima po kojima je postala prepoznatljiva jednako kao i po svojoj bob frizuri, sunčanim naočarima i istih Manolo Blahnik cipela iz kojih se ne izuva već 20 godina.
Postoji jedna odevna kombinacija, koju Vintur nikome ne bi oprostila. Naime, u intervjuu za sopstveni magazin izjavila je da baš nikada ne bi nosila crno od glave do pete.
Zanimljivo je kako je upravo to jedna od najsvestranijih kombinacija koja se inače smatra vrhuncem elegancije i obožavaju je mnoge slavne dame poput Dženifer Aniston ili Kejt Mos.
Za Anu vredi drugo pravilo i ona bi nam verovatno preporučila 'razbijanje' crnila upečatljivim modnim dodacima u živim bojama ili pak izbegavanjem kombinovanja crnih odevnih komada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track