TAJNA BEKAMOVE: Jela je svaki dan ovu namirnicu (koju možete i vi) i rešila se odvratnih bubuljica
Foto: Profimedia

čudo

TAJNA BEKAMOVE: Jela je svaki dan ovu namirnicu (koju možete i vi) i rešila se odvratnih bubuljica

Žena -

Dizajnerka nikada nije skrivala da se dugo godina borila protiv bubuljica i akni, a mnoge sigurno zanima kako je napokon uspela da reši taj problem.

"Postoje dve vrste žena. One koje saznaju fantastičan bjuti savet pa ga zadrže za sebe i onaj drugi tip žena poput mene koje to odmah žele podeliti sa svima. Radila sam sa najboljim frizerima, stilistima i puno toga saznala. Sama nisam uvek pogodila iz prve, ali kada sam napravila grešku uvek sam iz nje naučila i sada želim podeliti sve što znam", rekla je Viktorija u intervjuu za Edit.

foto Profimedia
foto Profimedia
"Losos je pun omega-3 masnih kiselina, vitamina A i C koji imaju anti-upalni učinak, hidriraju kožu te sprečavaju nastanak akni i bubuljica."
Tajna je u - ribi.
"Kada sam u Los Anđelesu, uvek odlazim kod dermatologa Harolda Lancera. Neverovatan je. Poznajem ga godinama i on je moj ten doveo u red. Imala sam jako problematičnu kožu i rekao mi je da moram svaki dan da jedem losos. Upitala sam ga mora li to stvarno biti baš svaki dan, a on mi je odgovorio: "Da, doručak, ručak ili večera, ali moraš ga jesti svaki dan", ispričala je Viktorija i priznala da za dobar ten može zahvaliti upravo lososu.Nauka definitivno može potvrditi da je ova riba dobra za našu kožu. Naime, losos je pun omega-3 masnih kiselina, vitamina A i C, a kada ove materije deluju zajednički onda imaju anti-upalni učinak, hidriraju kožu i sprečavaju nastanak akni i bubuljica.
foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track