Tata bez mane: Otkrijte da li je vaš suprug savršen otac
Foto: Profimedia

Test roditeljstva

Tata bez mane: Otkrijte da li je vaš suprug savršen otac

Žena -

Rođenje bebe umnogome menja život, ali i odnos partnera. Ako primetite neke od ovih znakova kod svog supruga, imate sreće da ste izabrale divnog tatu za svoju decu...

Onog trenutka kada dobiju dete odnos partnera se menja iz korena. Mnogim parovima deca još više učvrste odnos, što nažalost nije uvek slučaj. Ipak, dok neki baš tada počnu da primećuju mane svog supružnika, drugi se još više zbližavaju i jedno u drugom pronalaze podršku, piše Yumama.

Ovi znakovi otkriće vam da li je vaš partner tata za poželeti:

1. On podržava vaše roditeljske stavove i odluke, a decu uči poštovanju na sopstvenom primeru. 2. On je detetov najveći zaštitinik i ne plaši se da se uvek bori za svoju porodicu. 3. On je svestan svojih mana i koristi ih kao način da od svog deteta napravi još bolju osobu. 4. Zna kako da se izvini kada nije u pravu. 5. Uči iz sopstvenih grešaka i uvek se trudi da bude bolji. 6. Uvek je spreman da se isprlja igrajući se u blatu ili da se prikladno obuče za čajanku sa ćerkom. 7. Razmišlja na duže staze i uvek gleda šta je najbolje za njegovu porodicu. 8. Povezan je sa decom toliko da apsolutno nema konkurencije. 9. Uvek je tu da vam pomogne za stvari koje niste ni zamišljali da će vam trebati. 10. Postavlja pitanja i zanima se za probleme svojevoljno, bez pritiska. 11. Voli kada ostane sam sa klincima ili kada se sa njima glupira. 12. U stanju je da izađe iz svoje zone komfora kako bi pružio podršku vašem detetu i njegovim novim interesovanjima. 13. Ne čini da se osećate krivom jer činite najbolje za sebe, zato što shvata da ćete na taj način biti još bolji roditelj. 14. Ohrabruje vaše dete/decu da istražuje svet i izađe iz svoje zone komfora. 15. Njegov svet se promenio one sekunde kada se vaše dete rodilo i on je na tome zahvalan svakog dana. 16. Roditeljstvo je najvažniji posao koji će ikada imati. 17.Voli vas i poštuje svakog dana.Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:

Kako deca menjaju brak: Priča jedne mame koja je sve nasmejala

5 razloga zašto muža volim još više otkako smo dobili bebu

Mama napada: Otvoreno pismo svim bezobzirnim muževima

7 načina da vaš partner postane super tata

15 načina da mladi roditelji očuvaju svoj brak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track