TO JE LJUBAV: Poruka ovog muškarca očaraće baš svaku ženu, BEZ IZUZETKA!
Foto: Printskrin/Facebook

On je muž godine

TO JE LJUBAV: Poruka ovog muškarca očaraće baš svaku ženu, BEZ IZUZETKA!

Žena -

Strah od braka muči muškarce koji se boje da pomisle da čitav život provedu s istom ženom. Ali, post na Fejsbuku koji je skupio preko 688 hilada lajkova sagledao je stvari iz sasvim druge perspektive, a muškarac koji ga je napisao očigledno je suprug godine.

Dejl Partridže, popularni književni autor i motivacioni govornik koji muškarcima rado daje savete o srećnom braku i ljubavi. Dejl je na svom Fejsbuku nedavno objavio divnu fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom Veronikom, a uz fotografiju napisao je još divniji post.

"Muškarci se brinu da će kada uđu u brak ostatak života morati da provedu samo sa jednom ženom. To jednostavno nije istina. Zaljubio sam se u 19-godišnju penjačicu, oženio se 20-godišnju ženu koja obožava životinje, osnovao porodicu s 24-godišnjom majkom, zatim izgradio farmu s 25-godišnjom domaćicom, a danas sam u braku s 27-godišnjom mudrom ženom.

Ako je vaš um zdrav, nikad vam neće dosaditi jedna žena. Zapravo, bićete presrećni s koliko ćete njenih predivnih verzija biti u braku tokom godina. Nemojte reći "ne" braku, recite da i nastavite da govorite "da" do smrti", poručio je Dejl muškarcima.

Post je skupio više od 688.000 lajkova i mnoštvo komentara muškaraca koji su izrazili koliko vole svoje supruge.

"U braku sam s istom devojkom gotovo 40 godina, zašto bi, dovraga, muškarac želeo više od jedne žene. Ona je oduvek bila sve što želim i trebam", napisao je Keli.

"Ne verujem da bi se ijedan muškarac brinuo zbog toga što će imati samo jednu ženu. Samo bi se dečak brinuo. Nema većeg dara od Boga od žene koju možeš voleti i poštovati. Usrećivati nekoga samo svojom prisutnošću je nešto najvrednije", poručio je Beri.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track