UBRIZGAVA IM KRV U KLITORIS: Doktor pomaže ženama da dožive orgazam! Gotovo je za 20 minuta!
Foto: Instagram Printscreen

čini čuda

UBRIZGAVA IM KRV U KLITORIS: Doktor pomaže ženama da dožive orgazam! Gotovo je za 20 minuta!

Žena -

Žene koje su prošle ovaj postupak kažu da im je promenio život. Proces traje samo 20 minuta!

Nakon što je godinu dana sebi ubrizgavao krv u penis, njegova partnerka je poželela da joj za Dan zaljubljenih ubrizga krv u klitoris.

Nakon što je bila vidno zadovoljna, dr. Čarles Runels odlučio je istraži više o tome, a danas pomaže ženama da postignu veće seksualno zadovoljstvo upravo na taj način.

Čarles uzima krv iz ramena pacijentkinja, koju potom centrifugalno razdvaja u plazmu bogatu trombocitima.

Taj tretman poznat je i kao PRP terapija. Ona se koristi i za podmlađivanje jer trombociti i faktori rasta u krvi stimulišu matične ćelije. One pak pomažu u stvaranju novog kolagena i krvnih sudova, obnavljaju i poboljšavaju oštećenu kožu, te poništavaju znakove starenja. Za seksualna iskustva to znači znatno jači osećaj zbog bolje prokrvljenosti kože i potkožnog tkiva.

Ceo postupak traje ukupno 20 minuta. Ova injekcija košta 1200 dolara, a daje je dr. Runels ili njegovih 500 naučnika koje je istrenirao od 2011. kada je patentirao svoje otkriće.

Do sada je tretman proveo na 20.000 žena u svojoj klinici u Fairhopeu u Alabami. Većina njih kažu da im je dr. O promenio život, piše Daili Mail.

Samo u SAD-u sa postizanjem orgazma bori se 50 miliona žena, prema istraživanju Američke medicinske asocijacije.

PRP tretman koristio je i Kobi Brajant kako bi zalečio povrede. Vrlo brzo sliku svog tretmana podmlađivanja lica vlastitom krvlju objavila je i Kim Kardašijan, a odnedavno je popularno i podizanje grudi na isti način.

foto Profimedia
foto Profimedia

Dr. Runels kaže da ovaj tretman može pomoći i ženama nakon porođaja kako bi obnovile intimno područje, kao i žrtvama silovanja koje imaju povrede . No američki FDA još zvanično nije odobrio ovaj postupak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track