UČINITE VAŠE LICE NEŽNIM I BLISTAVIM: Napravite za 2 minuta masku od kafe i kokosovog ulja
Foto: Shutterstock

Saveti

UČINITE VAŠE LICE NEŽNIM I BLISTAVIM: Napravite za 2 minuta masku od kafe i kokosovog ulja

Žena -
S vremena na vreme vašoj koži lica je neophodno osveženje koje će je razbuditi i dati joj blistavost. Pilinzi su idealno rešenje, jer će uz negu, vašu kožu očistiti od čestica mrtve kože, otvoriti pore i pospešiti cirkulaciju.

Koža će tako biti obnovljena i sveža i daleko će lakše upiti hranljive sastojke vaše kreme ili tonika.Ako imate osetljivu kožu preporučujemo blage pilinge koji ne sadrže grube abrazivne sastojke. Ako ste pravi ljubitelj kafe, osim što je pijete, možete iskoristiti i ostale njene prednosti.

Osim za jutarnje razbuđivanje, kafu, tačnije njen talog koriste i u negovanju kože. Ovaj piling je namenjen svim tipovima kože i oduševice vas svojim učinkom. Veoma je blag, namenjen čak i nežnoj koži lica i što je najbolje sastojke sigurno imate kod kuće.Potrebni sastojci: 2 kašike taloga od kafe i1 kašika kokosovog ulja.Priprema: Sam proces je jako jednostavan. U dublji sud ubacite talog od kafe i ulje. Promešajte, pa kružnim pokretima masirajte 2-3min, a zatim isperite. Ovaj piling možete koristiti i za telo, sastojci su isti, samo ćete količinu povećati tako da uvek bude duplo više taloga kafe. Primetićete koliko vam je lice svežije, sjajnije i hidriranije. Potpuno očišćeno i manje nepravilnosti su nestale.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(mogu ja to sama)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track