(UZNEMIRUJUĆE) TOLIKO SE NADULA DA JE MORALA KOD LEKARA: Šokirali su se kada su joj OTVORILI STOMAK!
Foto: Printskrin/Jutjub

NEMOGUĆE

(UZNEMIRUJUĆE) TOLIKO SE NADULA DA JE MORALA KOD LEKARA: Šokirali su se kada su joj OTVORILI STOMAK!

Žena -

Kao i mnogi od nas, i ova žena se plašila odlaska kod lekara, tj. onog što bi od njega mogla da čuje! Ali, došlo je vreme, kada odlaganje više nije bilo opcija...

Budimo iskreni, svako od nas se uspaniči kad je reč o sopstvenom zdravlju. Uprkos apelima za odlazak na preventivne preglede, mnogi od nas posete lekara tek kada nešto ozbiljno nije u redu.

Mnogi čak i tada biraju da ostanu kod kuće, nadajući se da će sve proći samo od sebe. Tako je i slučaj sa ženom iz meksika. Punih pet godina u njoj je rastao tumor, koji je pretio da ugrozi njen život, na mnogo načina.Mercedes Talamantes je punih pet godina živela sa ovim u stomaku. Tumorozno tkivo dostiglo je težinu od 60kg. Ova 51-godišnja žena je tek nakon ubeđivanja porodice, odlučila da se obrati lekaru.

Hitno je prebačena u bolnicu Cabo San Lucas u Meksiku, gde je tim stručnjaka radio na intervenciji uklanjanja tumora. Talamantesova priznaje da je u poslednje dve godine jedva hodala i da je imala poteškoća sa disanjem.Nakon što je tumor uklonjen, osećala se preporođeno. Hirurški tim, na čelu sa dr Gilbertom Inzunza Salazarom, uložio je četiri puna sata za uklanjanje tumora.

Sa tumorom, hirurzi su uklonili polovinu ženine težine, ali i jajnike, koju su bili zahvaćeni tumorom. Intervencija je izvedena u poslednji čas! Ova izraslina od 60kg, ženu je umalo koštala života. Rešila se pravog košmara!

Uklonjen joj je samo jedan jajnik, ali njen život se polako vraća u normalu. Osećam se preporođeno! Kada sam, nakon operacije, prvi put prošetala, osetila sam kao da hodam po oblacima.Pre par godina, zabeležen je sličan slučaj: Mlada žena iz Perua je mislila da je trudna, a zapravo joj je iz stomaka izvađen tumor težak 15 kg.

Pogledajte kako je izgledala operacija:

(likemag.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track