VAŽNO PRAVILO FRANCUSKINJA: Sredite svoj ormar nikad lakše, uz samo jedan trik!
Foto: Profimedia

Bez stresa

VAŽNO PRAVILO FRANCUSKINJA: Sredite svoj ormar nikad lakše, uz samo jedan trik!

Žena -

Raspremanje ormara i reorganizacija letnje i zimske garderobe, uvek je stresan trenutak. Otkrivamo vam kako to Francuskinje rade, i mnogo im je lakše.

Naime, ukoliko ne možete da se izborite sa stvarima koje su vam u ormaru, možda bi bilo pametno da poslušate ovaj savet Francuskinja koji će jednom za svagda rešiti nered u vašem garderoberu.

Kako bi izbegle da im ormari pucaju od prenatrpanosti Francuskinje se drže vrlo prostog pravila – svaki put kada kupe novi odevni predmet, one izbace jedan stari iz ormara.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Naravno, ako vam je teško da se oprostite sa pojedinim stvarima koje ste pažljivo birale, one ne moraju da završe u kanti za đubre.

Majicu, pantalone, haljinu, jaknu ili bilo koju drugu stvar koje bi trebale da se rešite možete i da poklonite nekome ili čak i prodate i tako zaradite novac za neki novi odevni komad koji ćete rado nositi ovog leta.

Pridržavajući se pravila "jedan unutra, drugi napolje" vaš plakar više neće biti pretrpan stvarima koje ne nosite, već će se u njemu naći samo komadi koje ćete rado poneti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track