VELIKO PREDLETNJE SNIŽENJE: Specijalne čarape za cirkulaciju za samo 650 din!
Foto: PR

VELIKO PREDLETNJE SNIŽENJE: Specijalne čarape za cirkulaciju za samo 650 din!

Žena -

Da li su Vam izražene vene, bolne i otečene noge postale deo svakodnevice? Čini vam se da svaki novi dan donosi intenzivniju bol koja otežava vaše kretanje?

Prepustili ste se bolu, jer ništa što ste probali nije dalo dovoljno rezultata? Imamo nešto za šta smo sigurni da će vam pomoći – ZIP SOX COMPRESSION, kompresivne čarape sa rajsfešlusom sa strane.

Zip Sox compression, proizvod stvoren za poboljšanje cirkulacije u nogama i otklanjanja bolova i oticanja, učinice Vaš korak laganim i odagnaće bol u samo jednom danu! Zip Sox čarape koje već OVDE možete pronaći po neverovatno niskoj ceni napravljene su od izdržljivog materijala koji propušta vazduh i poseduje rajsfešlus sa strane za lakše navlacenje i skidanje istih. Ukoliko želita da postanu vaše već danas, to možete učiniti jednostavnim klikom OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Visokokvalitetne, efikasne i modernog dizajna, ove čarape namenjene su pripanicima oba bola i svih starosnih dobi i olakšavaju vaše višečasovno hodanje, stajanje pa i sedenje. Pospešiće protok krvi u venama, smanjice venski pritisak, stvaranje edema i osećaj bolnih i otečenih nogu.

Sada ponovo možete da priuštite svojim nogama davno zaboravljenu lakoću koraka.

Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08-17h ili online OVDE 24/7h!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track