(VIDEO) APSOLUTNO ROMANTIČNO: 15 filmova koje morate da pogledate na Dan zaljubljenjih!
Foto: Profimedia

Uživajte

(VIDEO) APSOLUTNO ROMANTIČNO: 15 filmova koje morate da pogledate na Dan zaljubljenjih!

Žena -
Dan je zaljubljenih, a mi vam preporučujemo 15 filmova koje morate da pogledate u društvu svoje druge polovine. Uživaćete!

1. IntimacyGlavni likovi, Jay i Claire su u osnovi dva nesrećna i nezadovoljna bića. Film nam pruža neobičan pogled na ljubav koja je na momente sumorna, ali koja u nekim trenucima kada su Mark Rylance i Kerry Fox zajedno, postaje intenzivna, duboka i krajnje romantična. Kada Chéreau vidi pozitivnu stranu ljubavi koja sve više raste između dvoje očajnih ljudi, to prerasta u najlepšu ljubavnu priča koju sam videla do sada."

2. Dirty Dancing

"Moj omiljeni film je Dirty Dancing još od kada sam imala četiri godine, a najviše me je oduševilo to sporo kretanje, igra i buđenje strasti između Patricka Swayzea i Jennifer Grey. Do današnjeg dana, kada čujem početak pesme “Be My Baby”, moja energija počinje da se budi, i javlja se čudan osećaj u meni."

3. Bright Star

Jane Campion film je zasnovan na istinitoj ljubavnoj priči o pesniku John Keatsu i njegovoj ćerci, Fanny Brawne. Bright Star je zaista prava srceparajuća, sanjiva i prelepa romansa koju morate da pogledate.

4. The Dreamers

5. MoonstruckCherin lik me ispunjava nadom da ako ona može da nađe ljubav u ludom, komplikovanom Brooklynu, onda mogu i ja."

6. Blue Is the Warmest Color
7. True Romance
8. As Good As It Gets
9. Celeste & Jessie Forever
10. Romeo + Juliet
11. The End of the Affair
12. Love Story
13. Rust and Bone
14. Before Sunrise

15. Funny Girl"Znate kako kažu: "Ako ga voliš, pusti ga da ode." I niko ne zna to bolje od Babs u filmu Funny Girl."

Elle.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track