(VIDEO) BILA JE NAJDEBLJA ŽENA NA SVETU: Imala je 359 kg, posle operacije smršala 200 kg, a mora još
Foto: Printscreen

Odlučila da promeni način ishrane

(VIDEO) BILA JE NAJDEBLJA ŽENA NA SVETU: Imala je 359 kg, posle operacije smršala 200 kg, a mora još

Žena -

Najdeblja žena na svetu Čereti Pris (40) imala je 352 kilograma, a doktore je preklinjala da joj ugrade želučanu premosnicu. Još treba da smrša 90 kilograma da bi postigla željenu i zdravu težinu.

Morbidno debela sa 39 godina bila je službeno najdeblja žena na svetu - imala je više od 380 kilograma.

Pošto su joj rekli da joj je život ozbiljno ugrožen i njena smrt je pitanje dana ako nastavi ovako, Čereti ih je preklinjala da joj ugrade prsten na želucu koji će joj pomoći da smršavi. Jedan od velikih motiva za mršavljenje bilo joj je venčanje koje je planirala, a ideja toga ju je držala kroz strogu dijetu koju je morala proći kako bi doktori uopšte mogli da joj urade operaciju.

Sada, dve godine nakon toga, izgubila je 200 kilograma, prošla je nekoliko operacija uključujući one kojima su se uklanjale tvrdokorne masne naslage s njenih nogu, kao i operacija rezanja viška kože koja je sama po sebi imala 17 kilograma.

"Sa skoro 400 kilograma bila sam zarobljenik u vlastitom telu, ali mršavljenje je bilo mnogo teže nego što bi ikad očekivala. Operacije su prouzrokovale razne komplikacije, dobila sam infekcije celulita", rekla je.

Evo kako sad izgleda:

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Kaže kako, treba još da smrša još 90 kilograma kako bi imala zdravu težinu, a danas je najviše brine to što se njena ćerka Čarli isto kao ona nekad, pa bi mogla da ima istu sudbinu.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track