(VIDEO) EVO ZAŠTO JE DOJENJE VAŽNO: Ova mama to radi na Jutjubu i mnogi je osuđuju!
Foto: Printscreen

Saveti za mame

(VIDEO) EVO ZAŠTO JE DOJENJE VAŽNO: Ova mama to radi na Jutjubu i mnogi je osuđuju!

Žena -
Taša Mejl, majka dvoje dece, pomerila je granice kada je reč u objavljivanje intimnih snimaka na kojima pokazuje kako doji svoje mališane.

Njeni postupci izazivaju brojne rekacije, a po mišljenju mnogih, jedno dete uveliko preraslo period dojenja. Ona je napravila svoj Jutjub kanal na kojem objavljuje snimke dojenja svoje dece, priča zašto je to dobro, ukazuje na znakove mastitisa, savetuje žene kako da koriste pumpicu. Ona je želi da pokaže svima kako izgleda zaista dojenje, te najintiminiji video deli sa pratiocima koji je podržavaju.

Međutim, iako je mnoge majke podržavaju, baš kao i odluku da doji dete koje ima već navršene tri godine, postoje i mnogi koji misle da nije primereno to što radi i da njeni video klipovi izgledaju previše provokativno.

Njena namera je da na ovaj način podstakne i ostale majke da doje svoju decu što duže.

Taša tvrdi da dojenje ima pozitivan uticaj i na zdravlje majke, od smanjenja rizika za postporođajnu depresiju do smanjenja rizika za rak jajnika i dojke."Dojenje je odličan način da se majka poveže sa detetom. Za to je zaslužan oksitocin koji je zaptravo hormon za stvaranje veza i bliskosti", rekla je ova majka

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track