(VIDEO) FITNES KRALJICA UPOZORAVA: Stomak postaje naduven samo zbog pogrešnog zalogaja
Foto: Printskrin/Instagram

Saveti

(VIDEO) FITNES KRALJICA UPOZORAVA: Stomak postaje naduven samo zbog pogrešnog zalogaja

Žena -
Fitnes šampionka i model Emili Skaj pokazala je svima kako loša hrana utiče na stomak. Naime, ona je na svom primeru želela da dokaže da pojedine namirinice izazivaju nadoudost.

Fitnes kraljica je veoma popularna na Instagramu gde inspiriše veliki broj žena da žive zdravo i vežbanjem dovedu svoje telo do savršenstva. Emili je objavila video na kome joj je stomak toliko naduven da izgleda baš kao trudnica.

Skajova se nije dovumila da objavi ovakav video, jer kako kaže, veruje da će na taj način inspirisati druge i podseti ih koliko je važno da se redovno i zdravo hrane.

"Ovako ja izgledam kada pojedem nešto što obično ne konzumiram" napisala je ona u opisu videa. Emili je takođe navela da joj je stomak naduven i da je boli i kao i da ima osećaj da će da eksplodira.

Kako kaže daok nije obavila analize imala je probleme sa varanjem i nadimanjem.

"Mnogi ljudi se svakodnevno suočavaju sa ovakvim problemom. Ako vam se to retko dešava, možda je samo slučajnost, ali ukoliko se to dešava na dnevnoj bazi, moguće je da ste intolerantni na određene namirinice, koje ne bi trebalo da konzumirate" napisala je Emili.

Nakon što je obavila test na intoleranciju namirnica, dobila je rezultate koji su ukazivali na to da joj gluten i mlečni proizvodi ne prijaju pa je poslušala savet lekara i prestala da konzumira ove namirnice, a njeno stanje počelo je da se poboljšava.Emili svakodnevno objavljuje slike, klipove i savete, a kako bi motivisala sebe, ali i druge, počela je da piše i blog gde i svoje pratioce obaveštavala o svemu što radi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track