(VIDEO, FOTO) ONA IMA 217 KG I KUKOVE OD 2 M: Ali to nije sve, šok tek sledi...
Foto: Printskrin/Jutjub

Iznenadićete se

(VIDEO, FOTO) ONA IMA 217 KG I KUKOVE OD 2 M: Ali to nije sve, šok tek sledi...

Žena -

Bobi Džo je imala čak 217 kilograma a njeni bokovi su bili širine 2,4 m, a zahvaljujući svom izgledu zaradila je milione. Naime, njoj mnogi joj plaćaju samo da bi je gledali preko veb kamere

Bobi Džo živi u Pensilvaniji, a poznata je pod nadimkom "Super Size Big Beautiful Women" zbog svoje ekstremno zaobljene figure. Po jednom svom "nastupu" na veb kameri ona zaradi čak 2. 000 dolara a odavno je popularna van granica SAD-a. Mnogi joj se dive, a za svoj fetiš su spremni dosta da plate.

"Jako se dobro osećam u svom telu i ako od mene zatraže da se skinem u donje rublje, to ću bez problema učiniti", kažeBobi i dodaje da zapravo prilično zdravo jede, ali da probleme sa kilažom ima zbog štitne žlezde.

"Volim salatu i mogla bih je jesti svaki dan. Volim i meso s roštilja ali nisam preveliki ljubitelj slatkog, osim torti" priznaje ova majka petero dece.

Oduvek je bila jače konstrukcije, nakon orođaja su se nagomilali kilogrami, a štitna žlezda je samo doprinela da se još više ugoji.

"Nekad ležim u krevetu i razmišljam kako bi mi ovaj dan mogao biti i poslednji. Mogla bi imati najveće bokove na svetu i to bi bilo super da oborim rekord. No ako mi lekari kažu da je bolje da smršam, to ću učiniti. Nisam spremna umreti, želim videti svoju decu i unuke kako odrastaju", tvrdi Bobi Džo.

(mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track