(VIDEO) Glavicu luka napunite mlevenim mesom i umotajte u slaninu: Jelo koje ostavlja bez daha!
Foto: YT

Učinićete isto

(VIDEO) Glavicu luka napunite mlevenim mesom i umotajte u slaninu: Jelo koje ostavlja bez daha!

Žena -
Ako želite da impresionirate svoje goste ili ukućane svojim kulinarskim sposobnostima, iskoristite ovaj jednostavan recept, za koji vam ne trebaju posebne veštine, već samo malo vremena i tri sastojka

Za ukusno i dekorativno jelo uopšte vam ne treba ni mnogo vremena, ni mnogo novca, piše Stil.Ako želite da impresionirate svoje goste ili ukućane svojim kulinarskim sposobnostima, iskoristite ovaj jednostavan recept, za koji vam ne trebaju posebne veštine, već samo malo vremena i tri sastojka!

Nabavite crni luk, mleveno meso i slaninu i započnite magiju:Glavice crnog luka očistite i izdubite, pa ih napunite mlevenim mesom. Ostatak luka koji ste izvadili da biste izdubili glavice, iseckajte i izmešajte sa mlevenim mesom.Zatim obmotajte svaku glavicu sa nekoliko listova slanine, tako da luk bude potpuno prekriven.

Dopecite još nekoliko minuta, pa poslužite uz topljeni sir ili pavlaku.Pogledajte video i bacite se na pripremu, oduševiće vas!Pročitajte još na portalu Stil:Limenku piva obložite mlevenim mesom i stavite na roštilj: Ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)Umesila je hleb: Kada ga je isekla, svi su bili oduševljeni! (VIDEO)Sultanova sarma: Recept za slatkiš koji će vas oboriti s nogu!Srpski doktor otkriva: Evo kako da prepoznate kancerogeno meso!Recept jedne Beograđanke: Pravila sam i pila kefir punih 30 dana, a rezultati su neverovatni! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track