(VIDEO) MUŽ JU JE ZVAO SLONICA I VARAO JE: Njena OSVETA je FANTASTIČNA! Sad se jede OD MUKE
Foto: Printscreen

(VIDEO) MUŽ JU JE ZVAO SLONICA I VARAO JE: Njena OSVETA je FANTASTIČNA! Sad se jede OD MUKE

Žena -

Lizet (25) je bila ludo zaljubljena u svog dečka Hosea kada su se venčali. Onda je na svet došla njihova ćerkica, i Lizet se, prirodno, ugojila u toku trudnoće.

Kada se porodila, nastavila je da gomila kilograme. Kada je stvar izmakla kontroli, Hose je počeo da je maltretira. Stalno ju je zvao "debela" i na svaki način joj srozavao samopouzdanje. - Pokušavala sam da iniciram seks ponekad, a on bi se samo demonstrativno okrenuo na drugu stranu i zaspao. Shvatila bih da mu se gadim i dok bi on mirno spavao, ja bih noć provela u suzama - kaže Lizet. Kako nije imala podršku ni u kome, pronašala ju je u još više hrane. Došla je do konfekcijskog broja 54, a sve se završilo tako što je saznala da je muž vara.

Godinama je trpela poniženja, ali to je bila kap koja je prelila čašu. Rešila je da nešto preduzme.

"Često bih ga uhvatila kako me gleda sa gađenjem. Dok bih večerala, a hrana mi se mrvila po stomaku, promrmljao bi sebi u bradu, ali dovoljno glasno da ja čujem, "debela". Jednog dana mi je u lice rekao da sam slonica. Očajnički sam želela da smršam i ponovo budem ona obla, zgodna devojka u koju se zaljubio, ali nikako nisam imala dovoljno snage volje za dijetu", kaže ona."Kada sam jednom došla do njegovog telefona i pregledala mu poruke, našla sam na stotine inkrimišućih stvari u njegovom inboksu. Zgrozila sam se, ali upravo to mi je pomoglo da se transformišem. Naročito kada je odmah priznao sve i rekao mi da se ne kaje jer sam "ružna i uvek ću ostati ružna." Rešila sam da mu nikada više ne dozvolim da me povredi", rekla je žena.

Odmah je zatražila razvod i okrenula se sebi.

Lekar joj je rekao da joj je jedina opcija hirurško smanjenje želuca, budući da je imala 139 kilograma, ali ona to nije htela. Umesto toga, potpuno je promenila ishranu i počela da udarnički vežba. Hose je za to vreme vikendom uvek uzimao ćerku. Onda, posle par meseci, počeo je da je sve duže gleda. A onda joj je rekao da je zgodna."Zatvorila sam vrata kada mi je to rekao. Nikada ga više ne bih primila nazad. Ipak treba da budem uzor svojoj ćerki i želim da je naučim da je takvo ponašanje neprihvatljivo", zaključuje na kraju Lizet, koja danas ima 57 kilograma!

littlethings.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track