(VIDEO) O OVOME BRUJI CEO SVET: Zaljubili su se kao deca, a njegova prosidba će vas oduševiti
Foto: Printskrin/YT

Suze radosnice

(VIDEO) O OVOME BRUJI CEO SVET: Zaljubili su se kao deca, a njegova prosidba će vas oduševiti

Žena -
Simpatija dvoje klinaca iz Nju Džersija ubrzo je prerasla u vezu o kojoj danas bruji ceo internet

Sam Makarone i Džesika Burzichelli trenutno su jedan od najpopularnijih parova na svetu iako ni jedno od njih nije slavna ličnost. Za sve je 'kriva' njihova veridba...

Sam i Džesika upoznali su se kada su imali deset godina. Simpatija dvoje klinaca iz Nju Džersija ubrzo je prerasla u vezu koja je pre nekoliko dana na spektakularan način krunisana veridbom. Danas o njihovoj vezi bruji ceo internet.

Naime, Sam je svojeg rođaka i muzičara Mattija Maca zamolio da isceniraju snimanje spota za njegovu pesmu u kojem bi glavni protagonisti bili upravo njegova devojka i on. Meti je pristao i napisao novu pesmu, a Džesika je pristala da učestvuje u snimanju. Ali, ono što nije znala je to kako će to snimanje biti privedeno kraju. U poslednjoj je sceni Sam kleknuo pred nju, sa prstenom. S obzirom da te scene nije bilo u scenariju, Džesikine su se oči ispunile suzama. Suzama radosnicama, naravno. Džesika je pristala da se uda za Sema u dvorani ispunjenoj njihovim prijateljima koji su bili statisti na snimanju. I tako se rodio najnoviji viralni hit. Prekrasna veridba ljubavnog para na kraju je pretvorena u spot za pesmu 'The Proposal' koji je dosad videlo 1,8 miliona ljudi.

http://www.youtube.com/watch?v=OuXKkROBkiI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track