(VIDEO) PITALA JE DEČKA ZBOG ČEGA JU JE VARAO: Njegov odgovor je digao internet na noge!
Foto: Profimedia

Svi su ga napali

(VIDEO) PITALA JE DEČKA ZBOG ČEGA JU JE VARAO: Njegov odgovor je digao internet na noge!

Žena -

Kortni i Leonard upoznali su se na fakultetu. Leonard se na početku baš i nije sviđao Kortni, ali nekoliko godina kasnije kada su se uselili u isti studentski dom, dogodila se ljubav.

“Bila si mi najbolja prijateljica”, rekao je Leonard u video snimku koji je u samo četiri dana postao pravi viralni hit. Međutim, razlog za to nije lepa ljubavna priča nego činjenica da par više nije zajedno, a raskinuli su zbog njegovih nevera.

"Razgovor je postao težak za nju u trenutku kada je Leonard priznao da ne zna broj žena s kojima ju je prevario."

Sada su se suočili ispred kamera i otvoreno razgovarali o svom odnosu, a Kortni je od bivšeg dečka želela dobiti odgovor na večno pitanje:

“Zašto si me varao?”

U video snimku je opisala samo jednu od neugodnih situacija koju je doživela dok su bili u vezi – došla je u njegovu sobu i “ulovila” ga s drugom devojkom, a on joj je hladno rekao da ode.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Jednostavno ti nisam mogao biti predan u to vreme. Ne postoji ništa što si mogla napraviti drugačije kako bi to sprečila", rekao je i zatim dodao kako se nada da će u budućnosti biti dobri prijatelji. Očekivano, društvene mreže užarile su se kritika na Leonardov račun i od komentara podrške za Kortni, a zanimljivo je kako je i većina muškaraca stala na njenu stranu.

"Devojko, nemoj da ti padne na pamet da ostaneš s njim u kontaktu". "Zaslužuješ nekoga ko će te ceniti, komentirao je jedan od njih", a drugi je upitao šta će joj nezreo momak pored svih pravih muškaraca koji bi je držali kao kap vode na dlanu.

"On nije normalan ako misli da nakon svega mogu biti dobri prijatelji", zaključila je jedna korisnica Tvitera.

U nastavku pogledajte kako je završio emotivni razgovor o kojem bruji svet:

(zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja