(VIDEO) POTRESNO: Srce preminulog sina donirala je devojčici,evo kako je izgledao njihov prvi susret
Foto: Printskrin Fb Video

Lukas i dalje živi

(VIDEO) POTRESNO: Srce preminulog sina donirala je devojčici,evo kako je izgledao njihov prvi susret

Žena -
Tragična smrt dečaka iz Kalifornije bila je spas za jednu devojčicu iz Arizone jer joj je donirano njegovo srce, a onda su se njihove majke srele...

Naime, sve je počeo kada je Heter Klars svog sedmomesečnog sina Lukasa ostavila sa dadiljom u koju je imala puno poverenje. Ali nije baš sve bilo tako, dečaka je zlostavljao dadiljin momak a onda je i zadobio povrede od kojih he preminuo. Ta tragedija ove porodice bila je nada za drugu porodicu.

Lukas je preminuo 2013. godine a njegova majka je odlučila da donira njegove organe kako bi spasila drugu decu.Jedna od te dece je Džordan Drejk koja je većinu života provela u bolnici zbog teških oštećenja srca.

"Jako mi je teško da govorim o tome, nisam mogla da zamislim da će jedna majka misliti na drugu porodicu dok bude tugovala za svojim detetom", rekla je njena majka.

Lukas danas živi u Džordan u kojoj se nalazi njegovo srce. bilo je to čudo zbog kog devojčica i danas živi.

Emotivni trenutak u kom majka prvi put čuje kako kuca srce njenog preminulog dečaka, rasplakalo je svet. Obe majke su rekle kako nikada neće zaboraviti ovaj dan. Pogledajte kako je izgledao susret:

Mom hears son's heartbeat after his death

A mom in Arizona donated her 18-month-old son's organs after he died. She recently met with the family of one of the lives he saved. http://cnn.it/1PaKTei*Editor's note: Lukas Clark was 7-months-old when he died. The original video post says he was 18-months-old at the time of his death.

Posted by CNN on понедељак 1. фебруар 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track