(VIDEO) POTROŠITE 8 MINUTA SVAKI DAN NA OVE VEŽBE: Posle 30 dana, rezultati su zapanjujući!
Foto: Hefty

Lako!

(VIDEO) POTROŠITE 8 MINUTA SVAKI DAN NA OVE VEŽBE: Posle 30 dana, rezultati su zapanjujući!

Žena -

Leto je odmah iza ugla i dok polako otopljava stiže vreme bikinija, šorceva i kratkih majica. Nema više sktivanja zimske težine.

Da li ste spremni za leto ili imate još da radite na sebi? Nije nikakav problem, jer ako radite ove vežbe 8 minuta dnevno možete biti super fit za samo 30 dana. Svaku vežbu radite po 30 sekundi i pauzirajte 10 sekundi posle svake. Uskoro ćete videti i rezultate!1. Prva stvar koju treba da uradite je svakako zagrevanje. Skakanje je dobro za to jer aktivira sve mišiće. 30 sekundi ovoga i primetićete kako vam se mišići opuštaju. Onda ste spremni!

2. Stanite na stolicuOva vežba jača tetive i dovodi vašu guzu u savršeno stanje. Stanite ispred stolice i menjajte nogu na sredini stolice i napravite veliki korak.

3. SklekoviKlasična vežba. 30 sekundi sklekova će uraditi mnogo za vas. Vodite računa da radite prave sklekove i držite leđa pravim. Sklekovi utiču na vaš triceps i grudi, ali i na vaše trbušnjake i leđne mišiće.

4. Čučnjevi uz zidOdlična vežba izdržljivosti za zadnju ložu. Stanite ispred zida sa leđima okrenutim zidu i polako idite u čučanj dok vam zadnja loža ne bude pod uglom od 90 stepeni u odnosu na pod. Sada se naslonite na zid koristeći samo noge.

5. TrbušnjaciDobri stari trbušnjaci. Vodite računa da ih ne radite koristeći leđa već polako i pažljivo koristite stomačne mišiće. Trebalo biste da gledate u plafon tokom vežbe.

6. ČučnjeviJoš jedna stara vežba sa časova fizičkog. Stanite i namestite noge da budu u ravni sa ramenima. Držite leđa ispravno i polako spuštajte vaš gornji deo tela tako što ćete saviti kolena. Držite težinu na petama u procesu. Samo se pravite kao da hoćete da sednete na imaginarnu kutiju. Fantastična vežba za noge i stomačne mišiće.

7. PlankovanjeOdlična vežba, lezite na pod, ispružite prste na nogama i i podignite sebe na podlaktice zadržavajući svoja leđa uspravno. Ako ne možete u početku da izdržite 30 sekundi u početku, onda jednostavno zadržite poziciju koliko god možete.

8. Skelkovi i plankovanje sa straneOdlična vežba za tricepse, grudi, leđa i trbušnjake. Počnite tako što ćete uraditi normalan sklek ali kada stignete gore, okrenite leđa u stranu i kao da pokušavate da dodirnete plafon jednom rukom. Onda zamenite stranu.

9. IskorakOdlična vežbe za kukove, tetive i telo. Pozicionirajte se tako što su vam noge i ramena u istoj liniji. Sada napravite veliki iskorak napred sve dok vam noga ne bude 90 stepeni sa podom. Onda vratite nogu nazad i ponovite ceo proces menjajući noge.

10. PropadanjeZa dobro istrenirane ruke, uzmite stolicu. Podržite sebe sa obe ruke iza leđa na stolici i polako se spuštajte samo na rukama. Onda se vratite na gore.

11. Plankovanje na jednoj ruciSada je vreme za oblikovanje. Lezite na pod sa strane. Podignite sebe sa podlakticom, postavite noge jednu na drugu sa strane. Držite telo pravo. Izdržite 30 sekundi, a onda druga strana. Još malo i gotovo.

12. Trčanje u mestuVežba za celo telo: pronađite dobro mesto i trčite u mestu. Podižite noge koliko god možete i brzo ćete osetiti koliko je zahtevna vežba za noge, gornji deo tela i vaš balans. Radite ovo 30 sekundi i onda ste zaradili pauzu.

Ako ove vežbe radite jednom dnevno, videćete bitnu promenu za 30 dana. A treba vam samo 8 minuta dnevno. Naravno idalje treba zdravo da se hranite i zapamtite: Ako osetite bol, prestanite i posetite lekara. Trening fanatici mogu da urade ove vežbe dva puta za redom. Pogledajte sve korake u videu.

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track