VIDEO REŠITE SE MITESERA ZA 30 MINUTA: Ako jednom probate ovu masku, nećete prestati da je koristite
Foto: Printscreen

Maska za lice

VIDEO REŠITE SE MITESERA ZA 30 MINUTA: Ako jednom probate ovu masku, nećete prestati da je koristite

Žena -
Ova maska će, ako je budete redovno koristili, ukloniti mitisere, crvenilo i akne, a za nju vam je potrebno samo jedno jaje.

Maska deluje poput traka za čišćenje lica, koje se primenjuju u kozmetičkim salonima. Ako je jednom isprobate, nikada nećete da je se odreknete, jer efekat je očigledan već posle prve upotrebe. Maska deluje poput traka za čišćenje lica, koje se primenjuju u kozmetičkim salonima.

Potrebno je:- 1 jaje - papirni ubrus (ili salvete)

Priprema:

1. Odvojte žumance od belanceta, a zatim umutite jedno i drugo (posebno)2. Očistite lice3. Umućeno belance nanesite na očišćeno lice4. Preko belanceta po licu polepite salvete ili prethodno napravljenu i isečenu masku (sa otvorom za oči i usta) od papirnog ubrusa5. Ako je ostalo belanceta, njega možete namaziti preko ubrusa, ali nemojte mazati previše (dugo se suši)6. Sačekajte 20-30 minuta, do potpunog isušivanja belanca.

Ubrus ili salveta na licu postaće tvrd kao korica. Naglo otkinite salvetu sa lica, a nakon toga se umijte i namažite lice preostalim žumancetom da hidrirate i omekšate kožu lica.

Sačekajte desetak minuta i ponovo se umijte. Maska od belanaca nije pogodna za sve tipove kože. Idealna je za: – masnu kožu lica (jer otklanja masni sjaj sa lica)– problematičnu kožu (maska eliminiše upalu)– takođe je pogodna za kožu sa preteranom pigmentacijom (jer belance ima efekat izbeljivanja)

Maska nije preporučljiva za osetljivu i suvu kožu lica.

Žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track