(VIDEO) Smejali joj se kada je gume obojila u belo: A onda su zanemeli!
Foto: Printscreen Youtube, TheGardenerMag

Unikatna dekoracija za vašu baštu

(VIDEO) Smejali joj se kada je gume obojila u belo: A onda su zanemeli!

Žena -

Podnaslov: Ugledajte se na ovu ženu i iskoristite njenu ideju - toliko je jednostavno, da možete da uključite i svoje mališane u čitav postupak, a krajnji rezultat će vas sigurno oduševiti

Pomoću starih guma i malo mašte možete da napravite unikatne saksije za vaše dvorište. To je upravo uradila i žena sa snimka, i pritom pokazala korak po korak kako i vi možete da na ovaj način ukrasite svoj vrt, prenosi Stil.

Potrebne su vam gume, plastične kese, boja (ne mora da bude bela) i četkica. Toliko je jednostavno, da možete da uključite i svoje mališane u čitav postupak.

Kada postavljate kesu na dno gume, ne zaboravite da napravite nekoliko rupa. Zatim na tu gumu stavite još jednu (ukoliko je imate). A sada sledi najzanimljiviji deo - uzmite različite boje i počnite da ukrašavate gume.Nakon toga, na dno gume stavite kamenčiće, zemlju i krenite sa sadnjom.Krajnji rezultat će vas oduševiti.

Pogledajte video:

Pazite šta gajite u dvorištu: Ove biljke su opasne i otrovne, odmah ih posecite! (FOTO) Njegova deca su htela bazen: Napravio im je sjajnu stvar! (FOTO) Stavio je običan list na pesak: Ono što je napravio oduzima dah! (FOTO, VIDEO) Ovo voće i povrće možete gajiti na balkonu: Nećete imati potrebe da idete na pijacu! Stavila je sapun ispod čaršava pred spavanje: Ujutro je sačekalo čudo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track