(VIDEO) SVE JE MOGUĆE KADA TO DOVOLJNO ŽELIŠ: Ovim majkama ćete se pokloniti
Foto: Facebook Printscreen

Predivno

(VIDEO) SVE JE MOGUĆE KADA TO DOVOLJNO ŽELIŠ: Ovim majkama ćete se pokloniti

Žena -

Osim sažaljenja ljudima sa fizičkim hendikepom retko se ukazuje veća podrška. Jedini pozitivni ishod takvog odnosa društva jeste prevazilaženje pomenutog hendikepa. Ove majke to najbolje pokazuju.

Ove majke nemaju udove, ruke ili noge, a podižu svoju decu podjednako dobro kao ostali "obični" ljudi.

Njihova briga, pažnja i ljubav je još naglašenija jer one najbolje znaju kako je to biti ranjiv. Ove priče nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Adrijana Maćijas

Adrijana je uspešna poslovna žena i brižna majka ne zato što joj je život pružio ruku uspeha, već zato što je odlučila da neuspeh šutne što dalje od svog života.

Linda Benon

Linda i njen sin Timi boluju od retkog poremećaja zbog kojeg im ruke nikada nisu izrasle, ali uprkos tome, oni ne dozvoljavaju da ih nedostaci spreče da žive život punim plućima.

Helen Galsvorti

Helen je kao tinejdžerka patila od depresije zbog koje je želela sebi da oduzme život. U pokušaju samoubistva kad je legla na šine, ostala je bez nogu, ali tek ju je čekao razlog za život, kada je postala majka.

Polin Viktorija

Polin je rođena bez nogu i ruku, ali uživa u životu. Postala je motivacioni govornik, kako sama kaže, zato što je želela svom sinu da dokaže kako je sve moguće kada to dovoljno želiš.

Ela Klark

Majka osmoro je zbog greške lekara ostala bez nogu, ali i pored tog ogromnog udara na psihu, ona je nepokolebljivo ostala ono što je bila pre tragedije - brižna majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track