VIDEO VAGA MU OČITALA 151 KG: Odlučio sam da 356 dana jedem samo krompir, a za 30 dana sam smršao 10
Foto: Printscreen/FB

Eksperiment

VIDEO VAGA MU OČITALA 151 KG: Odlučio sam da 356 dana jedem samo krompir, a za 30 dana sam smršao 10

Žena -
Endrju Flinders (36) iz Melburna započeo je svoj "krompir eksperiment" 1. januara i odlučio je da 365 dana jede samo krompir.

Kada je stao na vagu koja je pokazala 151 kilogram, odlučio je da proba nešto da uradi sa svojim životom i da iz korena promeni svoje navike prema hrani jer je svetan da je postao zavistan od hrane.

"Danas sam se izmerio, i mislim da nikada nisam bio teži, vaga je pokazala 151 kilograma. Uopšte nisam srećan zbog toga”, izjavio je Endrju.

"Kada ste zavisni od recimo narkotika ili alkohola, najbolje što možete da uradite jeste da prestanete da uzimate drogu ili da pijete alkohol", objasnio je on svoju zavisnost od hrane i odlučio se da jede samo krompir jer mora da jede.

"Najveći deo kalorija, skoro 99 odsto, dobijaću iz krompira, a ješću samo začine i još neke stvari uz njih", rekao je Endrju.

Tokom svog eksperimenta neće koristiti ulje u pripremi svojih jela, niti će pratiti svoj unos kalorija i ješče koliko je potrebno da zadovolji apetit.

Do sada je uspeo da izgubi 10 kilograma, ali isto tako upozorava ljude da je u pitanju samo njegov projekat, a ne uspešna dijeta koju bi ljudi trebalo da usvoje.

"Želim da poboljšam svoj odnos prema hrani. Ovo nije dijeta. Niko me ne plaća i ne pokušavam da prodam neki proizvod".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track