(VIDEO) VEĆINA ŽENA POGREŠNO NOSI BIKINI: Saznajte da li ste vi među njima!
Foto: Printskrin

Saveti zlata vredni

(VIDEO) VEĆINA ŽENA POGREŠNO NOSI BIKINI: Saznajte da li ste vi među njima!

Žena -
Svakoj ženskoj građi pristaje nešto drugo. Morate paziti kakvog je kroja, boje, uzorka...

Nije svejedno kakav bikini nosite jer, zavisno od modela, u njemu možete izgledati bolje ili lošije. Morate paziti kakvog je kroja, boje, uzorka... Svakoj ženskoj građi pristaje nešto drugo. U kratkom i zabavnom videu naučit ćete kako izabrati pravi model za svoj oblik tijela i tako istaknuti atribute, a prikriti mane.

Pogledajte kako izabrati pravi bikini

NEKOLIKO SAVETA: * Žene punije građe treba da biraju bikini kojem su gaćice dublje jer će tako prikriti salo na stomaku, a ujedno će ga i stisnuti kao steznik.* Jednodelni je takođe dobar izbor za puniju građu.* Ženama građenima kao peščani sat, znači bujnih oblina i tankog struka, pristaju minijaturni bikiniji s trokutićima na grudima ili jednodelni s prorezom oko struka.

* Male grudi izgledaće bujnije u bikiniju koji izgleda kao traka ili ima umetke. Takođe, jarke boje i ukrasi (na primer čipka ili cvetovi) na gornjem delu su dobrodošli.* Građi kod koje su grudi male, a stražnjica veća, odlično stoje trokutaste gaćice s trakicama za vezanje i gornji deo sa umecima ili u obliku trake.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track