Vojvotkinja u preuskim farmerkama: O njenoj pozadini ceo svet priča! (FOTO)
Foto: Profimedia

POGLEDAJTE

Vojvotkinja u preuskim farmerkama: O njenoj pozadini ceo svet priča! (FOTO)

Žena -

Kejt Midlton bila je u poseti kadetima kraljevske vazduhoplovne snage

Vojvotkinja od Kembridža ostavila je svoje elegantne štikle kod kuće, obula ravne duboke čizme i pravac u posetu kadetima kraljevske vazduhoplovne snage, blizu Peterburga, piše Stil.Vidno nasmejana i raspoložena, Kejt Midlton je i ovoga puta obavila svoju kraljevsku dužnost bez greške. Učestvovala je u vežbi skakanja sa mladim kadetima, kao deo njihovog timbildinga.

Iako samo navikli da je viđamo u elegantnim kompletima, haljinama i šeširima kakve nose samo princeze, Kejt nas je iznenadila svojim sportskim duhom i atletskom figurom.U uskim farmericama i crvenom sakou savršenog kroja, mlada majka dvoje dece izgleda kao tinejdžerka. Na vitkoj liniji mnoge žene bi joj pozavidele!

Kejt je imala privilegiju i da isproba isti model letelice u kojoj je princ Vilijam, njen suprug, još 2008. kada je imao samo 25 godina učio da leti, piše Daily Mail.Pročitajte još na portalu Stil:Sada je potpuno očigledno: Na koga to liči princeza Šarlot? (FOTO)Melanija Tramp očajna: Ovakav život nije bio njen san!Sofisticirana i ženstvena: Damska odevna kombinacija sa kojom nema greške! (FOTO)Suprugu odveo u svingerski klub: Prvo sam eksperimentisala sa ženama, a onda sam se oslobodila!Sveštenik molitvom i uljem vratio slepoj ženi vid: Čudo nad čudima obeznanilo lekare! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track