ZA DŽENIFER ANISTON VREME STALO: Ne menja se, a kad vidite koliko para troši na sebe, zaplakaćete!
Foto: Profimedia

Večno mlada

ZA DŽENIFER ANISTON VREME STALO: Ne menja se, a kad vidite koliko para troši na sebe, zaplakaćete!

Žena -

Za nju kao da nije prošlo 17 godina. Kada pogledate slike, zaista se stiče utisak da Dženifer ne stari. A koliko to košta i kako je moguće?

Sličnost između Dženifer u 2000. i u 2017. je neverovatna. Ako izuzmemo faktor "genetike", nemoguće je da njena kosa sija istim sjajem, kao i koža, a blistav osmeh ni gotovo dve decenije nije se promenio.

Glumica, ako joj je verovati, dosta truda ulaže u svoj izgled, ali preporučuje i dosta različitih tretmana. Da li biste ih probali? Ako se uzme u obzir period od 17 godina i saberu cene, cifra koju ona, osim "truda" izdvaja je nešto više od 1,2 miliona evra.

Ovo su cifre koje izdvaja na godišnjem nivou.

NOGE - 40.000 evra Dženifer vežba šest puta nedeljno. Noge duge, vitke i zategnute su nejn prepoznatljiv znak. Trenera Mandi Ingber plaća oko 800 evra nedeljno. "Imam svoju teretanu zbog privatnosti koja mi je neophodna. Nekada mi dođu prijateljice pa zajedno vežbamo", kaže, a osim kardio i jakih treninga ona izdvaja značajne sume i za meditacije i jogu- oko 250 evra na sat.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

VRAT - 400 evra "Euoko Fractional Neck Lift" koncentrat Džen koristi u neograničenim količinama i za njega izdvaja nešto više od 400 evra.

KOSA - 7.000 evra Kris Mekmilan je jedan od njenih najboljih prijatelja. On je frizer i od njega se Džen ne odvaja. On joj "radi o glavi" od 1994. kada je kreirao čuveni lik Rejčel. "Kada sam je upoznao imala je dugu, jednoličnu smeđu kosu. Nikako nije želela da joj skratim krajeve, stalno je ponavljala da ona želi i da mora da ima dugu kosu. Pošto sam frizer ubedio sam je da se ipak ošiša. Uradili smo i senčenje pramenova. Posle šest nedelja došla je opet i tražila je još jedno šišanje. Imala je deo kose do brade, a pozadi nešto duže kraje. Tako je nastala Rejčel”, ispričao je Mekmilan. Ona jedno šišanje plaća oko 500 evra, a korisi najkvalitetniju kozmetiku i farbe za čuvenu "mednu" boju koju godinama ponosno nosi.

ISHRANA - 16.328 evra Pre popularnosti i serije "Prijatelji", Dženifer neke uloge nije dobijala jer je bila previše- okrugla. Njen agent ubedio je da mora da smrša, ako želi filmsku karijeru.

"Pila sam dosta mlečnih šejkova, jela brzu hranu. Kasnih devedesetih sam postala osvešćena i tada sam uvela red u svoju ishranu. Otkrila sam Atkinsonovu dijetu", rekla je, a strani mediji su pronašli da ona za dostavu zdrave hrana godišnje izdvaja oko 16.328 evra.

"Za doručak obično jedem avokado sa tostom bogatim proteinima. Izbegavam ugljene hidrate i gluten. To mi nikako ne prija. Tokom dana jedem dosta svežih namirnica, voće i povrće", rekla je svojevremeno.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

LICE - 6.000 evra Tako blistav i čist ten nije lako imati. Ona isprobava skoro sve što se pojavi na tržištu, razume se ono najskuplje od tretmana i tehnologija koje su u službi lepote. Do 2000. ona je koristila kreme sa blagim eksfolijantima. A sada su njeni favoriti laserski tremani koji koštaju, u proseku oko 600 evra. Ona koristi i radio talase, hiperbaričnu komoru....što sve zajedno iznosi oko 6.000 evra godišnje.

ŠMINKA - 700 evra Iako je njena šminka vrlo skormna, ona koristi najkvalitetnije proizvode.

NOS - 22.000 evra Glumica je priznala da je imala dve intervencije na nosu. Jedna je bila pre "Prijatelja", a druga kada je prolazila kroz razvod od Bred Pita.

GRUDI - 5.500 evra Nije potvrdila, ali mediji spekulišu da je ona "doterivala" grudi.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

superžena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track