ZA LEPŠI DEKOLTE: 3 vežbe koje sprečavaju opuštanje grudi
Foto: Profimedia

Saveti

ZA LEPŠI DEKOLTE: 3 vežbe koje sprečavaju opuštanje grudi

Žena -
Puš ap grudnjaci nisu jedina opcija da zaustavite opuštanje grudi, to možete postići i vežbama koje će vaše poprsje održati čvrstim.

Vežbe vam mogu pomoći da povećate vaše grudi na prirodan način. Vežbe su specijalno dizajnirane od strane Džen Kek, profesionalnog fitnes trenera .

"Radite vežbe za grudi iz različitih aspekata s odgovarajućom težinom koja će stimulirati i razviti mišiće. Ove vežbe mogu stvoriti lep oblik grudi. Ključ za izradu ovog plana je učinkovit i lak: Pobrinite se odabrati odgovarajuću težinu tega. Dok radite vežbe, potrebno je da posljednja dva ponavljanja radite tako da vam ponestaje snage. Važno je da se mišići opterete težim utezima da bi se rast mišića održao", objašnjava Džen.

Vežbe s jednoručnim tegovima - Potisnite utege prema gore i sredini dok vam ruke ne budu potpuno opružene s utezima vertikalno iznad grudi. Kontrolisano spustite tegove kraj grudi dok ne osetite blago istezanje u mišićima grudi i ramena, pa ponovite. Do 10 ponavljanja.

Sklekovi - Zauzmite položaj za sklekove, na sve četiri i postavite dlanove malo šire od ramena. Spojite stopala. Vaše telo bi trebalo biti u ravnoj liniji. Spuštajte svoje telo dok vam grudi skoro dodiruju pod, napravite malu pauzu, a zatim gurnite do početne pozicije. Do 10 ponavljanja.

Kosi benč pres - Sednite na klupu koja je postavljena s niskim nagibom. Noge trebaju biti na podu. Dlanovi okrenuti prema napred. Uzmite uteg u svaku ruku i držite ih iznad ramena dok su laktovi blago savijeni. Polako spuštajte tegove prema dole dok su laktovi u ravnini s grudima, pauzirajte, a zatim gurajte tegove natrag. Izdišite dok podižete tegovr, a udišite polako dok ih spuštate. Do 10 ponavljanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track