Zaboravite na led: Od sad samo ovo stavljajte u piće!
Foto: Profimedia

HLADI I SLADI

Zaboravite na led: Od sad samo ovo stavljajte u piće!

Žena -

Sve što vam treba jeste očišćena lubenica, bez kore i semenki i papir za pečenje

Da li ste nekada probali da, umesto leda, u piće ubacujete kockice lubenice?Ako niste, isprobajte što pre, jer ovo je zaista genijalna ideja, piše Stil.Kad nemate kvasac ili prašak za pecivo: Sjajna zamena koju sigurno imate u kuhinji!

Smrznute kockice ovog voća su savršen dodatak svakom piću, od vode do vrhunskih vina, jer će ga zasladiti i neverovatno osvežiti!Sve što vam treba jeste očišćena lubenica, bez kore i semenki i papir za pečenje.Lubenicu isecite na kockice i poređajte na papir za pečenje. Po ukusu možete da ih pospete šećerom ili listićima nane.

Stavite u zamrzivač da odstoji nekoliko sati, najbolje preko noći.Kad su se kockice zaledile, prepakujte ih u plastičnu kesicu ili kutiju za odlaganje hrane i čuvajte u zamrzivaču.Možete da koristite i posudu za led, samo u tom slučaju ispasirajte meso lubenice i sipajte u kalupe.Pročitajte još na portalu Stil:Fatalni potez: Greška zbog koje još teže podnosite vrućinu!Tajni sastojak, zlatni savet: Zbog ovoga će vam testo svaki put narasti kao ludo!Domaći sok od višanja bez konzervansa: Ukus detinjstva u jednoj čaši! (RECEPT)Celulit i salo za 7 dana postaju prošlost: Koktel koji topi stomak i butine! (RECEPT)Glumica raspametila žene: Za ovim kupaćim su poludele i mršave i punije dame! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track