Zaljubio se u glas žene koja ga je slučajno nazvala, a onda ju je upoznao i ŠOKIRAO SE!
Foto: Shutterstock

Nije sve u izgledu

Zaljubio se u glas žene koja ga je slučajno nazvala, a onda ju je upoznao i ŠOKIRAO SE!

Žena -

Kada se 28-godišnji mehaničar iz Indonezije prošle godine javio na telefonski poziv, nije ni mogao sanjati da će oženiti sa osobom s kojom je prvi put razgovarao gotovo sat vremena.

Da stvar bude još bizarnija, poziv je bio slučajan jer je žena slučajno birala krivi broj.

Sofijan Loho Dandel (28) toliko se zaljubio u glas osobe koja se nalazila s druge strane da je odlučio da je upozna uživo. Nije mogao da veruje da se zaljubio u 82-godišnju udovicu Martu Potu.

Dandel je bio u početku šokiran jer mu Potu nije otkrila godine kada su razgovarali preko telefona, ali to nije uticalo na njegovo mišljenje kao ni na činjenicu da joj je izjavio ljubav tokom telefonskih razgovora.

Nakon prvog šoka, usledio je dugi razgovor te je Dandel saznao kako Potu živi usamljenim životom pošto joj je pre 10 godina umro suprug, a deca su otišla iz zemlje zbog posla.

Foto Printscreen/Twitter
Foto Printscreen/Twitter

Priča ga je toliko dirnula da joj je Dandel, koji nikada nije išao na sastanak, obećao da će ostati uz nju zauvek. Par se 18. februara zavetova na vernost u prisutnosti porodice.

Međutim, nije sve bilo tako idilično budući da je Indonezija konzervativna zemlja pa je bilo puno protivnika njihovog braka. Ljubav je na kraju pobedila i par se venčao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track