ZAPAMTI! Uvek si slobodna da odeš ako si pokušala sve, a ništa se nije promenilo
Foto: Profimedia

Važna lekcija

ZAPAMTI! Uvek si slobodna da odeš ako si pokušala sve, a ništa se nije promenilo

Žena -

Ovo je važna lekcija koju svaka žena mora da zna!

Slobodna si da odeš iz bilo koje priče u kojoj se nađeš. Slobodna si da odeš iz bilo koje priče, ako ne voliš samu sebe unutar nje.

Slobodna si da napustiš grad koji je ugušio tvoje svetlom, umesto da si još više zasjala. Slobodna si da spakuješ svoje kofere i kreneš iznova negde drugde i slobodna si da redefinišeš smisao svog života.

Slobodna si da daš otkaz na poslu, čak i ako ti svet kaže suprotno i slobodna si da tražiš nešto čemu ćeš se radovati sutra i svakog narednog dana.

Slobodna si da ostaviš onoga koga voliš ako se ružno ponaša prema tebi, slobodna si da staviš sebe na prvo mesto i slobodna si da odeš kada si sve pokušala, a ništa se nije promenilo.

Slobodna si da napustiš otrovne prijatelje, slobodna si da se okružiš ljubavlju i ljudima koji te ohrabruju te njeguju tvoje prijateljstvo. Slobodna si da uzmeš energiju kakva ti je potrebna u životu.

Slobodna si oprostiti sama sebi sve velike i male greške i slobodna si da budešiljubazna prema sebi, slobodna si da se gledaš u ogledalu i da voliš ono što vidiš.

Slobodna si da se oslobodiš se svojih očekivanja.

Ponekad odlazak gledamo kao lošu stvar i povezujemo ga s odustajanjem, ali nekad je odlazak najbolja stvar koju možeš da učiniš za sebe.

Odlazak ti dopušta promenu smjera, novi početak i ponovno otkrivanje same sebe i sveta. Odlazak te ponekad spašava od toga da ostaneš zaglavljena na pogrešnom mestu i s pogrešnim ljudima.

Odlazak otvara vrata za promenu, rast, prilike i iskupljenje

Odlazak

Uvek imaš izbor da odeš, dok ne nađeš gde pripadaš i šta te čini srećnom.

Slobodna si da napustiš staru sebe i ponovo se izgradiš…

(zdravaisretna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track