ŽENE HITNO SE JAVLJAJTE NA OVAJ OGLAS ZA POSAO: Plaćaju 40.000 evra da za njih testirate lakove
Foto: Profimedia

Ne propustite priliku

ŽENE HITNO SE JAVLJAJTE NA OVAJ OGLAS ZA POSAO: Plaćaju 40.000 evra da za njih testirate lakove

Žena -
Osobe koje dobiju posao svaki mesec će dobiti kutiju s lakovima koje treba isprobati

Britanski online servis za prodaju lakova za nokte, Nailbox traži ljude koji će godinu dana lakirati nokte i testirati lakove koje prodaju, a za 50 recenzija mesečno, dakle 600 recenzija godišnje spremni su da plate i do 40 hiljada evra. Osobe koje dobiju posao, svaki mesec će dobiti kutiju s lakovima koje treba testirati i fotografisati. Osim klasičnih lakova, vršiće se i testiranja s lakovima za gornji sloj i dužu postojanost, baznim lakovima, tretmanima za nokte i sličnim proizvodima.

foto: Shutter
foto: Shutter

“Tražimo osobe koje su generalno zainteresovane za uređenje noktiju, imaju kritičko oko, prate modne trendove i imaju tendenciju da budu trendseteri, imalu lepo negovane ruke i nokte i razumeju osnove fotografije”, stoji u oglasu.Stranica naglašava kako bi ljudi, koji se jave na testiranje, trebali da izbegavaju fizički rad i obavljanje kućnih poslova koji bi mogli da oštete njihove nokte.

A photo posted by nailboxuk (@nailboxuk) on Jun 11, 2015 at 6:04am PDT

I da, na takmičenje se mogu prijaviti i ljudi iz Srbije. Svi zainteresovani moraju da budu punoletni, da ostave svoje lične podatke i kratko motivaciono pismo u kom objašnjavate zašto baš vi zaslužujete da dobijete ovaj posao. Za sve one koji žele da se prijave to mogu putem ovog LINKA.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track