Žene zanemele, muškarci potvrdili: Ove stvari nas ludački privlače!
Foto: Thinkstock

TOP 10 RAZLOGA

Žene zanemele, muškarci potvrdili: Ove stvari nas ludački privlače!

Žena -

Žena bez stomaka je kao kuća bez balkona, rekla je jednom prilikom Merilin Monro

Muškarci padaju na lepe žene - kratko i jasno. Međutim, to i nije baš tako. Zapravo, muškarca zavode sasvim obične, prirodne i spontane stvari, piše Stil.Sledeću listu svaka žena treba da pročita - vratiće vam osmeh na lice.1. Muškarac voli da vidi ženu u mini suknji, bez dileme. Međutim, jutarnji prizor njegove drage kako se još u pidžami proteže na krevetu ispunjava njegovo srce. Jedna tako spontana stvar može da probudi one najlepše emocije kod muškarca. Osećaj intime, pripadnosti i prisnosti.2. Možete da potrošite brdo para na odlaske kod frizera i skupocene preparate, ali muškarcima je bez dileme najseksepilnija prirodna, opuštena, talasasta kosa koja pada preko ramena.3. Slična stvar je i sa šminkom. Muškarci najviše vole lice bez šminke, mada nema ništa loše ni u minimalnom, potpuno prirodnom mejkapu. Oni ne vole preterivanje, izveštačenost. Najslađi su im poljupci bez karmina.

4. Uvreženo mišljenje da muškarci kod žene vole da vide ravan stomak sa trbušnjacima, zapravo i nije baš tačno. Oni, ipak, preferiraju malo zaobljeniji stomačić. Merilin Monro je jednom prilikom rekla: "Žena bez stomaka je kao kuća bez balkona".

7 trikova kojim žene uvek privuku pažnju muškaraca

Kako da promenite svoj izgled: Modni trikovi za 2017. koji će vas preporoditi! (FOTO) Modna lekcija Šeron Stoun (58): Za dobar izgled ne treba da budete ni mladi, ni goli! (FOTO) Zbog ovoga Kejt Midlton uvek izgleda savršeno: Ukrala trik od princeze Dajane! Mesečni horoskop za mart 2017: Čudan period za Ovna, Devici stižu pare, Škorpiji stara ljubav! Kajem se zbog zla koje sam učinio, od sad ću služiti Bogu: Šokantna ispovest slavnog glumca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja