ŽIVOT MI SE PRETVORIO U PAKAO: Postala sam seksualna robinja svom šefu! Uzimao me je kad je poželeo
Foto: Profimedia

Ispovest

ŽIVOT MI SE PRETVORIO U PAKAO: Postala sam seksualna robinja svom šefu! Uzimao me je kad je poželeo

Žena -

Kako šef ne bi otkrio njenu tajnu, mlada žena iz Zagreba pristala je biti njegova ljubavnica. Jednom je pozvao još dvojicu muškaraca da im se pridruže u krevetu.

Javila nam se Zagrepčanka i odmah na početku mejla napomenula kako će ostati anonimna. Kaže da je videla da objavljujemo razne ispovesti pa je odlučila napisati što se njoj događa. Napomenula je kako se nije javila jer nema pametnijeg posla u životu, već zato što joj je situacija u kojoj se našla toliko naporna da je osetila potrebu nekome da se nekome poveri.

Ovo je njena ispovest:

Šef me ulovio u WC-u s drugim kolegom i sad me ucenjuje seksom. Već mesecima ne mogu normalno spavati, život mi se okrenuo naopačke i u situaciji sam da ne znam šta da uradim. Život mi je postao splet laži, seksa, perverzija i ucena.

Ukratko, imam 37 godina, dobro izgledam, čitav život se muškarci lepe za mene, radim već osam godina kao asistent uprave jedne zagrebačke firme, gotovo isto toliko dugo sam u braku s čovekom kojeg volim. Nikad nisam bila promiskuitetna, ali volela sam kada muškarci plešu oko mene, čak sam im i svesno ponekad davala povod, ali uvek sam znala povući ručnu kočnicu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čin zavođenja mene je ispunjavao i to mi je bilo dovoljno. Uostalom, poštovala sam supruga i nikad mu namerno ne bih napravila nešto nažao. Ipak, jedno poslovno druženje, takozvani tim bilding, meni je u potpunosti izmenio život.

Ne znam što mi se dogodilo, popila sam malo previše, čak se nekih detalja s te razuzdane večere više niti ne sećam, ali znam da sam većinu vremena provela u društvu nekoliko godina mlađeg kolege. Bio je neverovatno šarmantan. Nisam se bojala, jer sam se već mnogo puta našla u sličnim situacijama. U sitne sate izašli smo na terasu da zapalimo cigaretu, malo uhvatimo vazduha jer mi se već malo vrtilo u glavi.

Nakon 30 sekundi pitao me: "Koja ti je najveća seksualna fantazija?" Malo me zatekao, ali već smo te večeri razgovarali o seksu pa mi nije delovalo ništa čudno. "Želela bih se zateći nasamo sa zgodnim mističnim strancem. A ko ne bi? Ali ono o čemu sam maštala je situacija koja bi pucala od uzbuđenja, u kojoj bi mi delio komplimente i na kraju pitao može li me lagano masirati po leđima.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dopustila bih mu, a on bi me uskoro rastopio dodirima koji vode u ekstazu. Ne bi se zadržao samo na leđima, krenuo bi kružiti po celom tijelu, a ja bi mu ćutnjom dala dopuštenje..." U tom trenutku sam stala, sama pomisao na to me uzbudila. "Moram na wc" rekla sam. Odjurila sam na toalet, malo sam došla sebi, ali u trenutku kad sam podigla pogled iznad slavine u ogledalu videla sam njegov lik.Počeo me masirati po leđima. Protrnula sam, ali ništa nisam napravila. Osetio je da mu je to zeleno svetlo i poljubio me u vrat. A potom mi dirati grudi. Glasno sam uzdahnula. Podigao me i uneo u kabinu, naslonio me na zid, podigao suknju i u jednom potezu skinuo tange. Osetila sam njegove prste između nogu, nisam se uspela ni snaći, a on je samo prišapuno: "Ja sam taj stranac."

Moja fantazija se upravo ostvaruje, ali ne, nisam to smela uraditi! Pomerila sam se i rekla mu da prestane, izjurila napolje, a tamo - šok! Nasred prostorije stajao je moj šef! Vilica mu je ispala do poda. Mladi kolega je u sekundi izjurio, a ja sam ostala nasamo sa šefom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Sutra nakon posla kod mene u kancelariju" rekao je i otišao. Briznula sam u plač, zatvorila se u WC i nakon pola sata izjurila napolje, rekla da mi je loše od alkohola i naručila taksi. Nisam mogla dočekati završetak radnog vremena sutradan, nisam oka sklopila, suprugu sam rekla da me alkohol malo slomio jer nisam navikla piti. Šef je sačekao da svi odu iz firme, a potom me pozvao u sobu. Zaključao je vrata, spustio roletne. Rekao mi je da sednem, a on je seo nasuprot mene. Najprije je spomenuo otkaz, a potom nešto puno gore.

Rekao je da razmišlja nazvati mog supruga i da će mu sve ispričati. Počela sam plakati i moliti ga da mi to ne radi, da je reč o velikoj greški i da sam svesna šta sam napravila. I nakon toga ponovno šok.

"Pomoći ću ti, greške se događaju, ali ti moraš odlučiti što si spremna napraviti da se za ovaj skandal ne sazna." Nisam najpre shvatila šta želi, trebalo mi je vremena, ali njegov pokret mi je sve rekao. Približio mi se i razmaknuo mi noge. Stavio je ruku između i polako klizio prema gore. Skamenila sam se. Nisam znala šta da uradim.

"Ako doneseš pravu odluku nitko nikad neće saznati." Nekako me ta rečenica smirila, ali istovremeno i užasnula. Znači, moraću šefu biti seksualna robinja kako on ne bi uništio moj život. Taj čovjek mi je bio napet, kao šef ali i kao pojava, ali ovo je ipak bio grom iz vedra neba. I ponovno ništa nisam napravila, a on je krenuo dalje.Podigao me na sto, skinuo mi gaćice i u sekundi ušao u mene. Tih nekoliko minuta mi je bilo kao cela vječnost. Ponovno sam dojela pogrešnu odluku ali više nisam mogla natrag. Plakala sam nedeljama, sve skrivala od supruga, a moj šef se nije zadržao na jednom seksu već je nastavio s ucenama dolazio na sve perverznije i bizarnije ideje.

Ponašala sam se kao rob, ispunjavala mu sve skrivene želje. S vremenom sam se i opustila. Istovremeno sam ga prezirala ali i nekako se vezala za njega. Postala sam na neki način zavisna o njemu. Neko vreme smo se imali seks u kancelariji nakon radnog vremena, ispunjavala sam mu sve želje.Potom se to preselilo i na druge lokacije i u još čudnije scenarije. Uzimao me u automobilu, šumi, toaletima restorana, sobama zabačenih motela, a onda je otišao još dalje.

Suprugu sam morala reći da idem na službeni put u Prag, a zapravo sam se odvezla tek do jednog austrijskog hotela u Alpama. Dobila sam SMS: "426". S ulaza sam krenula ravno na lift, četvrti kat. Soba 426. Vrata su bila odškrinuta. Ušla sam tiho, unutra je bio mrak. Zatvorila sam vrata iza sebe i napravila nekoliko koraka.Odjednom me on primio s leđa, poljubio u kosu i stavio mi povez oko očiju. Skinuo me. Rekao je da ću sada doživeti nešto što nikad nisam. Krenuo me ljubiti po celom tijelu, njegove ruke su me topile. Jedna, dve...tri, četiri, pet, šest?!? Šest ruku?! Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim - dirala su me tri muškarca. Ljubila i mazila. Odneli su me na krevet.

U mraku su mi radili stvari koje ni sama ne bih mogla zamisliti. Celu noć. I to bez tračka svetla. Većinu vremena sam bila u ekstazi. Potpuno izgubljena i uzbuđena. U jednom trenutku, valjda pred jutro, samo su prestali. Zaspala sam od umora. Kad sam se probudila više nikog nije bilo.

Jesam li to samo sanjala ili se to doista dogodilo? Neverovatno iskustvo. Nekoliko meseci kasnije moja uloga roba i dalje je aktuelna. Ulazim iz priče u priču i ne vidim kraj...a ja sam sve više zavisna o njemu. Iako ga prezirem...

Foto: Shuterstock
Foto: Shuterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track