ZIMOVANJE UZ 44% POPUSTA
Foto: Promo

ZIMOVANJE UZ 44% POPUSTA

Zabava -

Turistička agencija Travelland i pred kraj godine uvek pripremi posebne, specijalne i neodoljive aranžmane uz neverovatne popuste.

Travelland je spremio putovanja za posetu i uživanje u evropskim metropolama, ali tu su i aranžmani za uživanje u termama, a naročito za ljubitelje skijanja.

Znamo da ima i onih koji bi da zimski odmor ili zimske praznike provedu skijajući. U tom smislu imate veliki izbor aranžmana za svačiji džep. Možete izabrati skijanje na poznatim destinacijama u Bugarskoj, Sloveniji ili Austriji.

Kada govorimo o skijanju za svačiji džep posebno bismo istakli FIRST MINUTE ponudu za skijališta u Bugarskoj. To su Bansko, Borovec i Pamporovo. U okviru ove ponude možete rezervisati aranžman i do 44% jeftinije u hotelima sa 3***, 4*** ili lux kategorije sa 5*** samo do kraja ovog meseca. Preporučujemo neke od hotela koji nude najveće popuste. Hotel udaljen 700m od gondole Premier Luxury Resort 5* Bansko odobrava čak 32% popusta, dok hotel sagrađen 2008 godine,renoviran 2013 godine Alexander hotel 3* Bansko , za uslugu najma apartmana odobrava 44% popusta. Takođe, nedaleko od gondole, Yastrebets Spa Hotel 4* Borovec će Vas dočekati uz 43% popusta. Na samo 600m od ski lifta uz popust do 41% boravite u Forest Nook Villas 3*Pamporovo.

Veliki je broj onih koji su zaljubljenici u skijališta u Sloveniji. Zato smo specijalno izdvojili hotele u blizini staza u Kranjskoj Gori i Mariborskom pohorju. Odaberite neki od Ramada hotela, Alpina hotel 3* , Apartmane Vitranc3* ili neki Vama omiljeni i izvršite rezervaciju uz popust do čak 15%.

Ipak, kada se spomene skijanje, pomisli se na Alpe. Sa druge strane, kada govorimo o Alpima, po pravilu pomislimo na sneg u Austriji. Travelland u svojoj ponudi ima već poznata austrijska skijališta kao što su Bad Kleinkircheim, Bad Hofgastein, Bad Gastein, Kitzbuhel, Kaprun, i naravno Zell am See.

Zima jeste rezervisana pre svega za skijanje, ali ima i onih koji i te kako vole da uživaju u welnessu u okviru brojnih termi i spa centara. Za hedoniste i onima kojima je relaksacija neophodna preporučujemo terme u Sloveniji ili neki od welness centara u Mađarskoj. Prepustite se užitku i relaksaciji i po ceni već od 112eur uživajte u Hunguest Hotel Forras 4* u Segedinu u Mađarskoj. Što se Slovenije tiče, već su svima poznate Terme Laško, Terme Olimia, Terme Krka, Terme Čatež i Portorož ali i Rimske terme i terme Maribor. Iskoristite jesenje pakete i uživajte uz popust do čak 20%. Jesen možete provesti i na Bledu uz brojne paketske cene.

U toku meseca novembra nema puno praznika, ali tu je novembarski đački raspust. Kratak, ali dovoljan da se i ostali solidarišu i malo predahnu od posla i obaveza. Iskoristimo to vreme na pravi način pa otputujmo zajedno na putovanje u obilazak romantične Venecije uz dva ili tri noćenja po ceni već od 69eur po osobi. Osim toga, zašto ne bismo obišli Prag po ceni od 69eur po osobi i u pauzi između šopinga i obilaska nazdravili Češkim pivom. Mogli bismo čak posetiti i Beč po ceni od samo 69eur koliko staje aranžman po osobi.

Naravno, za one koji ipak žele da još malo uživaju u toplom moru, ali i u središtu luksuza, izdvajamo putovanje u Dubai po ceni manjoj od 400eur po osobi.

Na kraju, hajde da zajedno ispratimo staru i dočekamo novu 2016. godinu na nekom lepom i uzbudljivom putovanju uz voljenu osobu ili u društvu koje nam je drago. Bilo bi zaista lepo otputovati autobusom ili avionom i dočekati Novu Godinu na nekom romantičnom ili uzbudljivom gradu.

Izaberite svoj aranžmana pa nazdravite u ponoć u Veneciji, Budimpešti, Solunu, Pragu, Beču ili nekom drugom gradu po ceni već od 39eur po osobi.

U ponudi su naravno i ostale evropske destinacija kao što su Lisabon, Pariz i mnogi drugi. Odlučite se što pre, uživajte u FIRST MINUTE PONUDAMA, jer većina specijalnih cena važi samo za rezervacije izvršene do 30.09.2016. Ljubitelji uzbudljivih putovanja, mogu uživati i nakon nove godine i izabrati neko putovanje u periodu Božića ili u toku proleća.

Očekujemo Vas i radujemo se Vašoj poseti u našim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu. Svakako posetite i našu web stranicu www.travelland.rs. Sigurni smo da ćete odabrati svoju destinaciju i iskoristiti priliku FIRST MINUTE PONUDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track