Foto: Kurir

Podneta krivična prijava

POŽAREVAC: Pajserom otvorio haubu i ukrao akumulator!

Osumnjičeni je policajcima izjavio da nije uspeo da startuje svoj auto marke “golf“, pa je odlučio da se posluži akumulatorom iz nekog od auta u blizini, ali obrazloženje nije bilo uverljivo tužiocu koji ga je optužio za krađu

Crna Hronika
> 08:16h

POŽAREVAC - Protiv višestrukog povratnika Bojana R. (32) iz Požarevca, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je ukrao akumulator iz tuđeg auta.

- Do ove krađe došlo je 1. decembra, oko 12 sati, kada je Bojan, iza zgrade centralne apoteke, polugom otvorio haubu na automobilu marke “jugo“, vlasništvo Zvezdane J. iz Požarevca, i iz njega uzeo akomulator, koji je tom prilikom oštetio. Ovu krađu uočio je suprug oštećene, Zoran J, koji je odmah pozvao policiju. – saznajemo iz istrage.

Policijska patrola ubrzo je izašla na mesto događaja i u pasažu, u blizini mesta krađe, srela i zaustavila osumnjičenog.

On je tada izjavio da nije uspeo da startuje svoj auto marke “golf“, pa je odlučio da se posluži akumulatorom iz nekog od auta u blizini.

Ovakvo njegovo obrazloženje nije bilo uverljivo tužiocu, jer je izvršenu “pozajmicu“ okvalifikovao kao krivično delo krađa.