Krvavo u Sarajevu: Izazvao težak udes na Grbavici

SARAJEVO: Drogirani sin Hanke Paldum pokosio tri žene!

Manijak: Mirsad Brkić, pod dejstvom psihoaktivne supstance amfetamin, automobilom naleteo na osobe koje su stajale na trolejbuskoj stanici

Crna Hronika
> 00:08h

Završio iza rešetaka. Mirsad Brkić (28), sin Hanke Paldum, svojim džipom marke „nisan“ naleteo je prekjuče na tri žene koje je teže povredio, a policija je utvrdila da je bio pod dejstvom psihoaktivne supstance amfetamina! Odmah uhapšen On je po naredbi tužioca Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu uhapšen zbog krivičnog dela protiv sigurnosti i javnog saobraćaja. Kako prenose tamošnji mediji, do udesa je došlo oko 17 časova u sarajevskom naselju Grbavica, a nesrećne žene stajale su na trolejbuskoj stanici. Hitno su prebačene u Klinički centar, a prema rečima portparola bolnice Koševo Biljane Jandrić, A. Ž. zadobila je frakturu desne potkolenice, M. D. slomljena su dva rebra, dok je I. K. prošla s kontuzijama potkolenice i podlaktice.

Na snimku koji je objavio portal klix.ba vidi se kako građani prilaze povređenim ženama i pokušavaju da im pomognu, a sin Hanke Paldum panično šeta po parkingu, ulazi u svoje vozilo, nešto traži, pa ponovo izlazi iz automobila, stavlja nešto u džep i odlazi u udaljeniji deo parkinga. Kad je došla policija, seo je u njihovo vozilo, dok su mu ljuti građani prilazili i pretili mu. Hteli su da ga linčuju. Jedan je krenuo da ga tuče povikavši: „Da ti je.em ja majku!“, dok je drugi besno otvorio vrata policijskog automobila i uzviknuo Mirsadu: „Jesi li ti normalan! Jebaću ti mater kad-tad!“

Povređen u tuči Mirsad je sin Hanke Paldum i njenog prvog muža Muradifa Brkića. U avgustu 2005. Mirsad je teško povređen u masovnoj tuči. Tad je zadobio teže povrede, a njega i njegovog prijatelja pretuklo je obezbeđenje lokala.Nekoliko puta pokušali smo da dobijemo Hanku Paldum, ali je bila nedostupna na svim brojevima telefona poznatim redakciji.

http://www.youtube.com/watch?v=f4bncKJOFBM

Spid, ekstazi... ŠTA SU AMFETAMINI Amfetamini su na narko-tržištu poznatiji kao spid, ekstazi... Osoba pod dejstvom spida je dobro raspoložena. Male doze amfetamina smanjuju apetit, povećavaju znojenje i krvni pritisak i šire se zenice. Osoba pod delovanjem čistog amfetamina oseća se uznemireno i zlovoljno. Poznat policiji NA BRKIĆA PUCANO PRE DVE GODINE Mirsad Brkić godinama je poznat policiji zbog kriminalnih radnji i upotrebe narkotika, a 26. februara 2011. godine ranjen je u pucnjavi. On je tad pogođen hicem u potkolenicu, ali policiji nije želeo da kaže gde i kako je došlo do obračuna, niti ko je pucao na njega. Odvezen je u bolnicu, ali nije želeo da se zadržava uprkos savetima lekara. Hanka zataškala MOTOROM NA ŽENU Hankin sin je 2006. godine doveden u vezu i sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je vozeći motor navodno udario i povredio pešaka, ali je taj slučaj zataškan. Priča se da je pevačica povređenoj platila odštetu, a potom je sina sklonila u Nemačku na neko vreme. Tamo je navodno bio na odvikavanju od narkotika.