Foto: Printskrin, Facebook

Našli ga

RAZOTKRIVEN: Ovo je specijalac koji progoni Severinu i njenog sina!

Progonitelj se zove Marijan Huško i bio je pripadnik ATJ Lučko i izbacivač u klubu Papaja na Pagu

Stars
> 10:14h

ZAGREB - Muškarac kog su inspektori Odeljenja za organizovani kriminal ispitali zbog sumnje da je pratio i tajno snimao pevačicu Severinu i njenog sinčića je Marijan Huško, bivši pripadnik Antiterorističke jedinice "Lučko", danas redar u disko baru "Papaja" na plaži Zrće na Pagu, gde je popularna pevačica prošle godine snimala spot za letnji hit "Italiana", piše Jutarnji list.

Huško je pre pet dana identifikovan i priveden u kriminalističku policiju u Zagrebu zbog postojanja osnova za sumnju da je zajedno s još jednim muškarcem pratio 42-godišnju estradnu zvezdu Severinu Vučković i njenog dvogodišnjeg sinčića Aleksandra.

Marijan Huško tvrdi da je pored Severinine kuće prolazio slučajno Foto Facebook

Penzionisani specijalac Huško izjavio je inspektorima da se slučajno našao u Severininoj ulici - kaže da tuda često prolazi kad se šeta, što mora zbog lošeg zdravlja.

Drugi muškarac koji je pratio pevačicu i sina nije otkriven.

Marijan Huško identifikovan je zahvaljujući fotografiji koju je snimio Severinin dugogodišnji menadžer Tomica Petrović. Iako zasad nisu jasni motivi praćenja i tajnog snimanja pevačice i njenog mališana, policajci su na oprezu, a i sama Severina promenila je životne navike i skoro da se ne odvaja od deteta.

Severina je snimala spot za letnji hit

Podsećamo, Severina Vučković prijavila je prošlog meseca policiji da sumnja da je danima prate dvojica nepoznatih muškaraca. Primetila je i da dva korpulentna stranca često sede u srebrnom "pasatu" pred njenom kućom u Bijeničkoj ulici i učinilo joj se da krišom fotografišu nju i njenog sina, pa se uplašila za svoju i detetovu bezbednost.

(Kurir/Jutarnji list)

http://www.youtube.com/watch?v=awKs_7Tctho